Houbový kuba, upravený do SPLK (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 735 kJ / 1 371 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,22 g |
Tuky | 45,42 g |
Vláknina | 28,84 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 206,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbový kuba, upravený do SPLK (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lrKJ
Moje poznámka
Houbový kuba, upravený do SPLK (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lrKJ
Nejnovější recepty
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 22 minutami
Gravlax vejce
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 12 minutami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 22 minutami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 49 minutami
Makronky Danča
Malickakucharka před 1 hodinou
Rebarborový koláč
JitkaJS před 2 hodinami
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 3 hodinami
Čočka na kyselo
el.mencl před 4 hodinami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 4 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 5 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 6 hodinami
Suroviny:
kroupy,
sůl,
kmín mletý,
olej řepkový,
cibule,
česnek,
pepř mletý,
majoránka
Komentáře (5)
NE kvůli hubnutí
No, neuškodilo mi to, že
Frantiska:
ja radsi nic k tem receptum nepisu .) jen si rikam, jeden 10 letý vylet do Australie, vykradeni par veci a porad i po tolika letech jsou lide, co se tak stravuji