Pečený bůček a pokrmy z něho
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 94 kJ / 23 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,38 g |
Tuky | 0,75 g |
Vláknina | 1,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Bůčku použijte kolik chcete, raději více, neboť lze zmrazit.
"Koření na pečeni" koupené u stánků s kořením na trzích. Obsahuje všechno, tím pádem není třeba cibule ani česnek.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 11. 2021 17:47
17. 12. 2020 10:37
Za mne 4. dovolila jsem si přidat fotečku
17. 12. 2020 01:30
16. 12. 2020 20:58
Bod postupu 4. - maso můžeme rozmixovat...na čtverečky chleba čtverečky masa...nějak tomu nerozumím...
Možno upřesnit postup?¨
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 3 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 8 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 13 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 15 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Suroviny: bůček vepřový, kmín drcený, sůl, koření, voda
Pečený bůček a pokrmy z něho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/REqY
4 názory