Vepřové plátky v jednoduché smetanové omáčce
Jen málokterá surovina má v kuchyni tak široký záběr jako právě vepřová plec. Je vhodná snad na všechny kulinářské úpravy, na vaření, dušení, pečení i smažení. Proto patří v kuchyni k nejoblíbenější části z vepříka.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 085 kJ / 976 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,58 g |
| Tuky | 51,28 g |
| Vláknina | 6,32 g |
| Cholesterol | 236 mg |
| Sodík | 313 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 15,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky v jednoduché smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VLMO
Moje poznámka
Vepřové plátky v jednoduché smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VLMO
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 1 hodinou
Likérové kávy
Přidáno před 6 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 7 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 8 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 17 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborné lasagne
Ketynna před 10 minutami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 23 minutami
Květáková polévka
tomstny před 32 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Wanilor před 49 minutami
Polévka s rýží a hráškem
Kajkajak před 1 hodinou
Salát z hlávkového zelí a mrkve
szelko před 1 hodinou
Nejlepší langoše
LUCAH před 3 hodinami
Posvícenské ořechy
brtna před 3 hodinami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 3 hodinami
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 4 hodinami
Suroviny:
plátek vepřový,
cibule,
česnek,
olej,
vývar masový,
mléko,
smetana zakysaná,
maso,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
pepř mletý,
cukr
Komentáře (6)