Vepřové plátky v jednoduché smetanové omáčce
Jen málokterá surovina má v kuchyni tak široký záběr jako právě vepřová plec. Je vhodná snad na všechny kulinářské úpravy, na vaření, dušení, pečení i smažení. Proto patří v kuchyni k nejoblíbenější části z vepříka.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 085 kJ / 976 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,58 g |
Tuky | 51,28 g |
Vláknina | 6,32 g |
Cholesterol | 236 mg |
Sodík | 313 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 15,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky v jednoduché smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VLMO
Moje poznámka
Vepřové plátky v jednoduché smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VLMO
Nejnovější recepty
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 9 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové na způsob golubců
samsi před 33 minutami
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 9 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 11 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 12 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 15 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 16 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 18 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 19 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 21 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Suroviny:
plátek vepřový,
cibule,
česnek,
olej,
vývar masový,
mléko,
smetana zakysaná,
maso,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
pepř mletý,
cukr
Komentáře (6)