Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 041 kJ / 249 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,87 g |
| Tuky | 8,50 g |
| Vláknina | 6,40 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 35,48 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na másle zpěníme na drobno nakrájenou cibulku. Mezitím na kostičky pokrájíme cuketu i se slupkou a brambory, které jsme slupky zbavili. Pokrájenou zeleninu přidáme k cibulce a asi 5 minut restujeme. Zalijeme vývarem a vaříme do úplného změknutí.
Krok 2: Polévku okořeníme solí, pepřem a rozmixujeme do hladka. Polévku servírujeme s osmaženými krutóny a slunečnicovými semínky. Na závěr jsem ještě zakápla olivovým olejem.
Zveřejněno 16. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémová cuketová polévka s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QDwG
Moje poznámka
Krémová cuketová polévka s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QDwG
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 2 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 3 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 7 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 8 hodinami
Knedlíčky gyoza
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 32 minutami
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 1 hodinou
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 2 hodinami
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 3 hodinami
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 5 hodinami
Dýně hokaido v křupavých placičkách
Alamatej před 6 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kaminky před 7 hodinami
Zapečené brambory s mletým masem - jednoduché a chutné
Alicek před 7 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
brtna před 7 hodinami
Cookies s čokoládou
SofieA před 8 hodinami
Suroviny:
máslo,
cibulka jarní,
cuketa,
brambory,
vývar kuřecí,
pepř
Komentáře (2)