Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kremrole z křehkého těsta

Koupili jste si kovové trubičky a hledáte osvědčený recept na kremrole? Velmi často se k jejich přípravě používá listové těsto, ale příliš se drobí. Upečte si kremrole z křehkého smetanového těsta podle receptu našich babiček.

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez doby odležení těsta

45 min (30 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby odležení těsta)

17. 2. 2021 12:15

Suroviny pro 40 kusů

40 kusů

Nutriční hodnoty

Energie18 851 kJ / 4 505 kcal
Bílkoviny69,63 g
Tuky261,64 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 339 mg
Sůl0,73 g
Sacharidy462,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

* Tip č.1: Pokud nemáte teploměr, svařte rozvar tzv. na bublinu. Drátěné očko namočte do rozvaru a foukněte, pokud se tvoří bubliny, je hotovo.

* Tip č.2: Sníh můžete ochutit třeba vanilkou, já často používám třeba ostružinovou pastu, která sněhu dodá příjemnou kyselkavost.

* Má FB stránka: https://www.facebook.com/miskakulicka.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nadja Nadja

17. 2. 2021 15:44

MiskaKulicka: "Z mouky, másla a smetany vypracujeme......." - kterou smetanu, nebo snad obě? :-?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, máslo, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, olej, vejce, bílek, cukr, voda

TopRecepty.cz

Kremrole z křehkého těsta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yKR7