Báječný Margot dort / řez
Inspirací na dokonalé moučníky a dorty není nikdy dost. V tomto receptu vám přinášíme dokonalý korpus, který je proložený smetanovo-tvarohovým krémem s oblíbenou kokosovou tyčinkou. Dozdobit pak můžete třeba strouhanou čokoládou.
Suroviny pro 1 kus
dortová forma o průměru 22 cm nebo menší pekáček
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 859 kJ / 3 551 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,04 g |
Tuky | 241,28 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 672 mg |
Sůl | 1,69 g |
Sacharidy | 233,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Báječný Margot dort / řez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LxXw
Moje poznámka
Báječný Margot dort / řez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LxXw
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 8 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 17 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč s karamelem
Nikijaho před 16 minutami
Švestkový crumble
olgaja před 41 minutami
Jednoduchý domácí chleba
Pavel1987 před 53 minutami
Kyselica a řízky z růžovek
Kajkajak před 1 hodinou
Hraběnčiny francouzské brambory
Nebe1276 před 1 hodinou
Pomazánka z ricotty a sušených rajčat
katka.gregor@gmail.com před 2 hodinami
Nejrychlejší hřibová omáčka
KrisZaezemi před 4 hodinami
Kuřecí nudličky s ananasem
Libotovska před 5 hodinami
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 6 hodinami
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 7 hodinami
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
olej,
voda,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
smetana ke šlehání,
tvaroh měkký,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
tyčinka čokoládová,
čokoláda margot,
korpus,
máslo,
mouka hrubá
Komentáře (11)