Báječný Margot dort / řez
Inspirací na dokonalé moučníky a dorty není nikdy dost. V tomto receptu vám přinášíme dokonalý korpus, který je proložený smetanovo-tvarohovým krémem s oblíbenou kokosovou tyčinkou. Dozdobit pak můžete třeba strouhanou čokoládou.
Suroviny pro 1 kus
dortová forma o průměru 22 cm nebo menší pekáček
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 859 kJ / 3 551 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,04 g |
| Tuky | 241,28 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 1,36 g |
| Sodík | 672 mg |
| Sůl | 1,69 g |
| Sacharidy | 233,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Báječný Margot dort / řez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LxXw
Moje poznámka
Báječný Margot dort / řez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LxXw
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 10 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 22 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 6 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 8 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 9 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 11 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 11 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 11 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 11 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 11 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 12 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 12 hodinami
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
olej,
voda,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
smetana ke šlehání,
tvaroh měkký,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
tyčinka čokoládová,
čokoláda margot,
korpus,
máslo,
mouka hrubá
Komentáře (11)