Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí rohliky

Neexistuje snad jednodušší domácí pečivo, než jsou klasické rohlíky. Nejtěžší na celém receptu je tvarování, ale i to hravě zvládne začátečník. Upečte si s námi poctivé, křupavé a voňavé rohlíčky, které budete muset schovat, aby stihly vystydnout.

Hodnocení receptu je 5,0 (49×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

18. 2. 2008 23:58

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie12 936 kJ / 3 092 kcal
Bílkoviny99,75 g
Tuky41,79 g
Vláknina24,50 g
Cholesterol 538 mg
Sodík 632 mg
Sůl1,49 g
Sacharidy566,96 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ivulisek

24. 1. 2011 13:48

tak kvásek mi nevykynul, tím pádem těsto taky ne, ale vyhazovat to nebudu, tak sem zvědavá, co se z toho vyklube :-*

Petra88

6. 1. 2011 17:29

Nekyne mi to:-(:-(:-(

klára

24. 9. 2010 12:51

jééé proč mám to těsto tak odporně lepkavý??rohlíky se mi z toho vykouzlit nepodařilo ,ale pletýnky jsou krásny.Jen jsem :-ptrochu podcenila proces kynutí a mám je poněkud \"MAXI\":D

Lovec

15. 5. 2010 12:37

na kolik a jak dlouho to pečete a jak dlouho to kyne? dííík za odp.

Marian

27. 3. 2010 06:32

ak chcete aby vam to kuslo tak to vlozte do truby a tu pred tym vyhrejte na najmenej 40C...a pootm obcas kazdych 5 minut znova zapalit a ak elektricka truba tak spusitit na 10-15 sekund a bude to krasne kysnut...ale v recepote mi chyba to najdsolezitejsie teplota??ake mate skusenosti???

Bibinka Bibinka

20. 3. 2010 12:56

Magieret, vítám tě mezi námi na Topkách a přeju, aby se ti tu líbilo a našla si vždy to, co zrovna chceš, hledáš, nebo ti poskytne improvizaci;-)

magieret magieret

20. 3. 2010 12:50

už mi kynout, dnes vyrážíme s přáteli a dětmi ven, tak jim udělám minirohlíčky a dovnitř zapeču minipárečky a je o skvělou svačinku postaráno:-)

Brutzel-Svejk

18. 3. 2010 18:54

Nepovedli se sice tak hezky jako tobe, ale dovolil jsem si pridat obrazky ode mne. Testo je perfektni vzal jsem 3,5 hrnku mouky a 10 g soli.

Jana

23. 2. 2010 15:12

mě rohlíky něšli pořád vypadali nějak divně tak jsem udělala housky a byli skvělé :-)))

Gabina

19. 2. 2010 13:46

Janko, určitě ano, nech je vychladnout, zabal do sáčku a dej zmrazit. Pak když je rozmrazíš, budou jako čerstvé ;-)

Janka

18. 2. 2010 21:03

Ahojte, vyzeraju fantasticky. Myslite, ze by sa dali dat aj do mrazaku? Sme v Anglicku a rada skusam taketo veci, ktore tam chybaju. Slovensky rohlik je slovensky rohlik.... :-)DIKY

miska77

18. 2. 2010 12:18

Ahojky rohlíčky jsem vyzkoušela a jsou vynikající jen se po nich zaprášilo:-p:yes: jen nevypadaly tak krásně:-( Uděluji bodík:yes::yes:

Michaela Medkova Michaela Medkova

28. 11. 2009 19:26

Dnes jsem pekla tyto rohlíčky.Těsto jsem zadělávala v domácí pekárně.Po rohlíkách se jen zaprášilo.Nemají chybu.:yes:Dávám bodíček:yes:

Šárka

9. 11. 2009 11:43

;-(děvčata jesly mate nektera domaci pekarnu tak testo je zni uzasne a je to bez perace azbytecneho rozcilaovani jesly testo vykyne nebo ne ja ji mam a uz jsi to bez zni nedokazu predstavit a chleba jaky je zni vynikajici:-p:-*

Míma

16. 10. 2009 18:14

Ahojte, děkuji za recept :) dneska je už dělám podruhé, tak vzorové jako jsou zde nafocené sice nejsou, ale během večera nezbyl ani jeden :D Jo a mě to těsto taky nevykynulo :/ uvidíme jak teď :) chodím okukovat zadělané těstíčko ;) děkuji :)

1 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí rohlíky pečené v troubě recept pivní rohlíky pečení domácích rohlíků rohlik recept těsto na rohlíky v domácí pekárně těsto na rohlíky recept na rohlíky v troubě tukový rohlík recept domácí rohlíčky krupave slane pivni rohliky peceni rohliku nejlepší těsto na rohlíky pecene rohliky jak upéct rohlík kynuté těsto na rohlíky tukovy rohlik rohlik rohliky bez drozdi pivní rohlík recept rohlík

Suroviny: mouka polohrubá, žloutek, mléko, kvasnice, cukr písek, sůl, máslo, vejce, sůl, kmín celý, mouka hladká, tuk

TopRecepty.cz

Domácí rohliky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g8D