Pikantní grilovaná žebra
Dobře ochucená žebra patří k nejoblíbenějším připravovaným dobrotám v grilovací sezoně. Jejich příprava se sice prodlouží potřebnou dobou odležení, ale výsledek je famózní. Ten kdo má rád pálivé chutě, jistě ocení tuto variantu.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 886 kJ / 212 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,86 g |
Tuky | 11,88 g |
Vláknina | 6,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 79 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 20,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Marinádu vytvoříme tak, že do hmoždíře dáme všechny suroviny a vytvoříme z nich pastu.
Krok 2: Připravenou marinádou potřeme žebra a necháme 12 hodin odležet v ledničce.
Krok 3: Grilujeme do měkka.
Zveřejněno 23. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní grilovaná žebra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xR6n
Moje poznámka
Pikantní grilovaná žebra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xR6n
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 7 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 1 hodinou
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 4 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 4 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 5 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 6 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 6 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 6 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 7 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 7 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 8 hodinami
Suroviny:
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
olej,
omáčka chilli,
česnek,
sůl,
pepř
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.