Hovězí maso na víně s povidly
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 343 kJ / 321 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,99 g |
| Tuky | 1,21 g |
| Vláknina | 12,93 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 177 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 36,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí maso na víně s povidly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y179
Moje poznámka
Hovězí maso na víně s povidly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y179
Nejnovější recepty
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 11 hodinami
Králík na rajčatech a olivách
Přidáno před 11 hodinami
Mleté maso po čínsku
Přidáno před 12 hodinami
Plněné okurky s kapií
Přidáno před 12 hodinami
Bramborovo-cibulový krém se slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Rizoto s tuňákem a sušenými rajčaty
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Malé housky nebo rohlíčky
Evculina84 před 5 hodinami
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 7 hodinami
Salát Little Gem (římský) s nivou a vejci
Kajkajak před 8 hodinami
Čočková polévka s párkem
Kajkajak před 9 hodinami
Řezy ORGASMUS
VerkaDvorakova před 11 hodinami
Krkovička z trouby
bint2103 před 11 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Cadule před 11 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hana1234 před 11 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
Mart1neek před 12 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Machachar před 12 hodinami
Suroviny:
cibule,
zelenina kořenová,
sůl,
pepř,
olej,
roštěná hovězí,
mouka hladká,
víno červené,
protlak,
povidla švestková,
vývar,
bobkový list,
pepř,
koření nové koření,
kmín drcený
Komentáře (1)