Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 593 kJ / 142 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,50 g |
Tuky | 0,42 g |
Vláknina | 6,17 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 3,28 g |
Sůl | 7,30 g |
Sacharidy | 27,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Očištěné, nakrájené maso promícháme s kukuřičným škrobem a 1 čajovou lžičkou rostlinného oleje. Necháme rozehřát wok nebo hlubokou pánev a dáme 1 lžíci oleje. Vložíme maso a za stáleho míchání smažíme. Osmažené vyndáme z pánve a odložíme stranou.
Krok 2: Do woku přidáme další lžíci oleje a dáme restovat nasekaný česnek, cibuli a čerstvou chilli papričku. Restujeme po dobu asi 1 minuty. Vrátíme zpět maso, přidáme sójové omáčky, ústřicovou omáčku, rybí omáčku,1 lžíci vody, thajskou bazalku a mátu.
Krok 3: Restujeme ještě 30 sekund, dokud nejsou lístky bazalky a máty zavadlé. Ihned podáváme nejlépe s rýží ve vedlejší misce.
Zveřejněno 23. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Thajské drůbeží kousky restované s bazalkou a mátou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n27Y
Moje poznámka
Thajské drůbeží kousky restované s bazalkou a mátou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n27Y
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 4 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 23 minutami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 1 hodinou
Sýrová roláda
Fitulka před 1 hodinou
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 1 hodinou
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 3 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 13 hodinami
Suroviny:
škrob kukuřičný,
olej,
cibule,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
sojová omáčka světlá,
omáčka sojová sladká,
ústřicová omáčka,
omáčka rybí,
bazalka čerstvá,
máta
Komentáře (1)