Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 376 kJ / 2 002 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,26 g |
| Tuky | 170,23 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 587 mg |
| Sodík | 3,38 g |
| Sůl | 8,31 g |
| Sacharidy | 12,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný patizon
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N95v
Moje poznámka
Plněný patizon
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N95v
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 5 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 19 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 19 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 20 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno před 21 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 42 minutami
Tvarohová štola
Petra.J. před 1 hodinou
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 1 hodinou
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
Barun před 1 hodinou
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 2 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 3 hodinami
Zelňačka (klasika)
Darwin před 4 hodinami
Bílková bábovka
Pavluska75 před 4 hodinami
Tématické fráze:
patizon recepty,
patizon,
patizon recept,
patizony recepty,
recepty patizon,
recepty z patizonů,
recepty na patizón,
recept patizon,
recept na patizon,
patyzon recepty,
patyzon recept,
recept z patizonu,
patyzon,
plneny patyzon,
plněný patison,
patison recepty,
patizon s mletým masem,
recepty patyzon,
recept na patizony,
recepty s patizonem
Suroviny:
patizon,
maso mleté,
slanina,
sýr tvrdý,
vejce,
cibule bílá,
cibulka jarní,
nať petrželová,
sůl,
pepř mletý,
vývar masový
Komentáře (11)
Treba piecť, kým patizón nie je mäkký, vyskúšať vidličkou.