Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 677 kJ / 162 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,49 g |
| Tuky | 7,56 g |
| Vláknina | 6,16 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 13,83 g |
Postup přípravy
Krok 1: Dáme vařit kroupy do mírně slané vody (můžeme je i den předem namočit).
Krok 2: Na sádle usmažíme cibulku dorůžova, přidáme trochu vody a do ní rozředíme (rozkvedláme) vymačkaná krvavá jelítka. Přidáme vepřový vývar, uvařené kroupy a krátce povaříme.
Krok 3: Do hotové polévky přidáme utřený česnek se solí, majoránkou a pepřem.
Zveřejněno 10. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Černá zabijačková polévka "prdelačka" z jelítka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3k7n
Moje poznámka
Černá zabijačková polévka "prdelačka" z jelítka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3k7n
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 3 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 6 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 9 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 12 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 3 minutami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 23 minutami
Grilování zeleniny
babkalenka před 29 minutami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 59 minutami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 1 hodinou
Pórková polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Massa před 1 hodinou
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Limek před 1 hodinou
Koláč z tvarohu s jablky
Cinderka před 2 hodinami
Cookies s čokoládou
Tulenice před 3 hodinami
Suroviny:
jelito,
cibule,
kroupy,
česnek,
majoránka,
pepř mletý,
sůl,
vývar vepřový
Komentáře (1)