Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí guláš podle Sybily

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Sybila

Snadný

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 120 min

150 min (30 min příprava + 120 min tepelná úprava)

Suroviny pro 5 porcí

5porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 865 kJ /
1 641 kcal
Bílkoviny224,67 g
Tuky21,00 g
Vláknina71,88 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 881 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy121,69 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli oloupeme, nakrájíme na proužky a to oba druhy. Osmahneme, přidáme na kostky nakrájené hovězí, rajský protlak, mletou papriku sladkou a pálivou, promícháme, osolíme, přidáme pepř. Krok 2: Podlijeme hovězím vývarem, maso také pustí vlastní šťávu. Krok 3: Guláš vaříme na mírném plameni 2-2,5 hodiny nebo dle měkkosti masa. Díky cibuli nám guláš zhoustne, takže nepřidáváme nic k zahuštění. Nepřidávám žádný česnek, majoránku ani jiné koření. Myslím, že takto nejlépe vynikne chuť hovězího masa. Záleží ale na vás. Krok 4: Rada: pokud máte maso po 1 hodině ještě hodně tvrdé, přidejte 1/2 lžičky kypřícího prášku. Nemusíte se bát, nijak to nezmění chuť pokrmu, maso bude krásně měkké .

Zveřejněno 28. 9. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí guláš podle Sybily

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kJ0N

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí guláš podle Sybily

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kJ0N

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
cibule, kližka hovězí, cibule červená, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, vývar hovězí, pepř, olej

Přidat fotografie receptu