Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 392 kJ / 2 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,03 g |
Tuky | 34,63 g |
Vláknina | 67,04 g |
Cholesterol | 778 mg |
Sodík | 3,79 g |
Sůl | 8,42 g |
Sacharidy | 372,11 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupeme brambory a nastrouháme do velké mísy brambory (klidně půl na půl, hrubé a jemné). Vymačkáme česnek, přidáme na drobno nakrájenou cibulku jarní i červenou, přidáme kukuřici, hrášek, majoránku, pepř, kmín a sůl. Vše pořádně promícháme a zahustíme strouhankou.
Krok 2: Rozehřejeme sádlo nebo olej na pánvi a naběračkou či lžící přidáváme nastrouhanou bramborovou směs a smažíme po obou stranách do zlatova.
Zveřejněno 2. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborák se zapečeným uzeným a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GyAr
Moje poznámka
Bramborák se zapečeným uzeným a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GyAr
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 1 hodinou
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 2 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 3 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 12 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 18 minutami
Dušená mrkev
Tajemnost před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
oligarda před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 1 hodinou
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 2 hodinami
Dýňová polévka
BublinaF před 2 hodinami
Brokolicová polévka
Gothaj před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 2 hodinami
Suroviny:
brambory,
maso uzené,
kukuřice sterilovaná,
hrášek sterilovaný,
cibulka jarní,
cibule červená,
česnek,
strouhanka,
sádlo,
vejce,
majoránka,
pepř,
sůl,
kmín celý
Komentáře (1)