Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 959 kJ / 1 424 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,92 g |
| Tuky | 124,53 g |
| Vláknina | 1,80 g |
| Cholesterol | 378 mg |
| Sodík | 93 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 55,03 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z másla a mouky uděláme jíšku, zalijeme vývarem, dobře rozmícháme a provaříme. Pokud nemáme vývar, zalijeme vodou a přidáme gelový bujon.
Krok 2: Přidáme sůl, pepř, smetanu a dochutíme cukrem a octem, nakonec přidáme nasekaný kopr a již nevaříme.
Krok 3: Podáváme s bramborem nebo domácím knedlíkem a uvařenými vajíčky.
Zveřejněno 16. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moje koprovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZqEQ
Moje poznámka
Moje koprovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZqEQ
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 13 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 17 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 19 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 21 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 9 hodinami
Margot kuličky
Junys před 9 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 9 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 9 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 9 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 11 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 12 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 12 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 12 hodinami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
NikolaHlatka před 13 hodinami
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
vývar hovězí,
smetana ke šlehání,
kopr čerstvý,
pepř,
ocet,
cukr
Komentáře (2)