Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 959 kJ / 1 424 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,92 g |
Tuky | 124,53 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 378 mg |
Sodík | 93 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 55,03 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z másla a mouky uděláme jíšku, zalijeme vývarem, dobře rozmícháme a provaříme. Pokud nemáme vývar, zalijeme vodou a přidáme gelový bujon.
Krok 2: Přidáme sůl, pepř, smetanu a dochutíme cukrem a octem, nakonec přidáme nasekaný kopr a již nevaříme.
Krok 3: Podáváme s bramborem nebo domácím knedlíkem a uvařenými vajíčky.
Zveřejněno 16. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moje koprovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZqEQ
Moje poznámka
Moje koprovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZqEQ
Nejnovější recepty
Cuketové lečo s klobáskou
Přidáno před 4 hodinami
Třešňová zmrzlina s jogurtem a třešňovým toppingem
Přidáno před 7 hodinami
Pečený česnek uchovávaný v oleji
Přidáno před 9 hodinami
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 21 hodinami
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno 23. 6. 2025 12:42
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené brambory s parmazánem
vanilj před 1 hodinou
Báječný perník
Lunaskira před 1 hodinou
Čínská "červená" polévka
Sporerova před 2 hodinami
Kefírová buchta s krémem
veronika_straka před 4 hodinami
Halušky s brynzou
Lupcina před 4 hodinami
Fazolová polévka s rajčaty
wimra před 6 hodinami
Banánové brownies
mardzas před 7 hodinami
Rychlá rajská omáčka
meli11 před 7 hodinami
Kedlubnová polévka s mrkví a novými brambory
Subrt173 před 8 hodinami
Rajčatové lasagne s cuketou a ořechy (raw)
KrisZaezemi před 10 hodinami
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
vývar hovězí,
smetana ke šlehání,
kopr čerstvý,
pepř,
ocet,
cukr
Komentáře (2)