Jehněčí na kořenové zelenině
Časově náročnější příprava masa, která se bude hodit ke slavnostnějšímu, třeba velikonočnímu, obědu, vás odmění dokonalou chutí a vůní jehněčí pečeně. Koření, víno a zelenina, jednoduchá, ale výborná, kombinace.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 179 kJ / 2 672 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 218,89 g |
| Tuky | 162,72 g |
| Vláknina | 24,65 g |
| Cholesterol | 864 mg |
| Sodík | 2,88 g |
| Sůl | 6,99 g |
| Sacharidy | 41,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí na kořenové zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryG2
Moje poznámka
Jehněčí na kořenové zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryG2
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 10 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 11 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 22 hodinami
Dršťková svačinová polévka
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrovo - kuřecí placičky
Sahula před 49 minutami
Vepřová játra dušená
Sahula před 53 minutami
Vepřová játra - luxusní
Sahula před 53 minutami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
karlos.86 před 54 minutami
Sladkokyselá vepřová játra
Sahula před 1 hodinou
Sladkokyselé vepřové maso
Sahula před 1 hodinou
Perníčky - měkké bez čekání
Dycky před 1 hodinou
Kuřecí nudličky s kapustou
hippmann před 2 hodinami
Jablkové kostky s pudinkem
jalamo před 2 hodinami
Bábovka s makovou náplní
Egretta před 4 hodinami
Suroviny:
maso jehněčí,
slanina,
sádlo,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
protlak,
vývar masový,
víno bílé,
hořčice,
koření nové koření,
bobkový list,
rozmarýn čerstvý,
tymián čerstvý,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (6)