Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šumavský bramborák, pečený v troubě

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min bez doby vaření masa

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava, bez doby vaření masa)

1. 5. 2022 14:51

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie6 319 kJ / 1 510 kcal
Bílkoviny87,82 g
Tuky47,04 g
Vláknina25,92 g
Cholesterol 921 mg
Sodík 2,08 g
Sůl4,63 g
Sacharidy172,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Takto dělal bramborák můj táta, jen to kysané zelí jsme začali přidávat až později. Proti klasickému smaženému bramboráku je tento daleko méně tučný, a přitom chutnější.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

barbar

19. 3. 2024 11:24

Recept funguje, jak je, a je jednoduchý. :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: brambory, česnek, vejce, sůl, pepř, majoránka, maso uzené, mouka hrubá, sádlo, zelí kysané

TopRecepty.cz

Šumavský bramborák, pečený v troubě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qwJR