Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 167 kJ / 757 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,04 g |
| Tuky | 76,84 g |
| Vláknina | 4,76 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 585 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 9,93 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do misky dáme hořčici a za stálého šlehání (stačí vidličkou) přiléváme tenkým pramínkem olej.
Krok 2: Okurku nakrájíme na jemno. Sardelky utřeme.
Krok 3: Do připraveného základu přidáme okurku, utřené sardelky nebo sardelovou pastu a kapary.
Krok 4: Dochutíme citronovou šťávou a jemně strouhanou kůrou, nejlépe z bio citronu.
Krok 5: Rukolu opatrně promícháme s připraveným dressingem.
Zveřejněno 15. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní rukolový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9RR8
Moje poznámka
Pikantní rukolový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9RR8
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 7 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 10 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 11 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 13 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečné lívance
Brumaire před 32 minutami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 1 hodinou
Domácí houskový knedlík
Maestra před 1 hodinou
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 1 hodinou
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 2 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 3 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mapa56 před 3 hodinami
Dip (zálivka) do zeleninových salátů
Geressha před 3 hodinami
Suroviny:
rukola,
hořčice,
olej olivový,
okurky sterilované,
kapary,
kůra citronová,
šťáva citronová
Komentáře (2)