Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jelení medailonky s povidlovou omáčkou a domácí opečené gnocchi (z Prostřeno)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 20 min

80 min (60 min příprava + 20 min tepelná úprava)

17. 5. 2022 15:49

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie10 168 kJ / 2 430 kcal
Bílkoviny71,89 g
Tuky16,04 g
Vláknina67,79 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 725 mg
Sůl1,39 g
Sacharidy436,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Prostřeno

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

19. 5. 2022 21:22

Název je zavádějící, měl by se upravit. S odpalováním to nemá nic společného.

magdalenka magdalenka

18. 5. 2022 14:14

Eja57: ja si tiež myslím, ale autorka by to mohla upraviť. Tak isto názov - žiadne odpalované noky tam nie sú.:-8

Eja57 Eja57

18. 5. 2022 14:12

magdalenka: noky si myslím

magdalenka magdalenka

18. 5. 2022 13:55

Prosím, čo znamená bod č. 6? Čo opražíme na masle???

Dajda Dajda

17. 5. 2022 19:29

Tohle ale prosím nejsou odpalované, ale opečené noky. ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: povidla švestková, vývar hovězí, cibule červená, mrkev, petržel, celer, víno červené, skořice celá, brambory, vejce, mouka polohrubá, sůl

TopRecepty.cz

Jelení medailonky s povidlovou omáčkou a domácí opečené gnocchi (z Prostřeno)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ryyB