Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovice na černém pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 90 min

100 min (10 min příprava + 90 min tepelná úprava)

31. 7. 2022 12:44

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 942 kJ / 464 kcal
Bílkoviny9,58 g
Tuky0,94 g
Vláknina26,42 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 51 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy73,43 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tenhle recept je jednoduchá skládačka, vše v jednom. Slanina je dostatečně slaná, takže soli skoro netřeba. Je sice v ingrediencích, ale jen pro případ, že sůl rádi. Některé zkušenější kuchařky se pozastavují nad teplotou. Tu samozřejmě musíme upravit podle zkušeností s naší troubou. Ale pod 200 °C bych asi nešel. Recept s fotopostupem krok za krokem najdete také na www.mojetara.cz/recipe/zapecena-krkovice-na-cernem-pivu/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

20. 8. 2022 15:31

mojetara: v pohode...keby nič horšie sa nestalo...:-8

mojetara mojetara

20. 8. 2022 15:23

magdalenka: To byl omyl, prostě zatmění mozku. Už je opraveno na krokety. Omlouvám se.

mojetara mojetara

1. 8. 2022 08:55

Marie Svarcova: záleží na troubě, ta moje má asi jinou citlivost. Masíčko bylo hmmm.

Marie Svarcova Marie Svarcova

1. 8. 2022 08:47

:-)<3:yes: recept se mi líbí (pekla bych tak na 180 °C a déle, masíčko je mnohem lepší):-K

mojetara mojetara

31. 7. 2022 20:34

mojetara: opraveno

mojetara mojetara

31. 7. 2022 20:33

Eja57 (moderátorka): Pohoda, kastrol to vydržel, jen ta poklice trochu změnila barvu. Nejspíš se dá péci na 220 a déle.

magdalenka magdalenka

31. 7. 2022 20:31

mojetara: :-D:-D:-D

mojetara mojetara

31. 7. 2022 20:28

magdalenka: To byl nějaký letní nonsens. Krutony jsou ty kuličky.

mojetara mojetara

31. 7. 2022 20:25

Eja57 (moderátorka): jasně,
chyba

Eja57 Eja57

31. 7. 2022 13:43

magdalenka: tipla bych, že myšleny krokety. Snad autorka upřesní.
Já bych si jen dovolila varovat před 250 stupni 90 minut. Možná mám hloupou troubu ale v ní by nepřežil tohle ani kastrol.:-8

magdalenka magdalenka

31. 7. 2022 12:54

Prosím, čo si mám predstaviť pod pojmom "bramborové krutony"? Na fotke vidím nejaké guličky. Vďaka.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, slanina anglická, cibule, cibule červená, česnek, pivo černé, sádlo, kmín celý, sůl, krokety

TopRecepty.cz

Krkovice na černém pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6D1o