Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 043 kJ / 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,97 g |
Tuky | 11,23 g |
Vláknina | 12,46 g |
Cholesterol | 239 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 48,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Vyv
Moje poznámka
Guláš s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Vyv
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 14 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 19 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 19 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 2 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 5 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 5 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 5 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 5 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 6 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 6 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 7 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 7 hodinami
Tématické fráze:
guláš z mletého masa,
guláš s mletým masem,
rasca,
vaříme kočkám,
drvená rasca,
mletá rasca,
guláš mleté maso,
co je rasca,
hovězí mleté maso,
guláš z mletého,
mlete maso gulas,
mlete hovezi,
mleté hovězí recept,
rasca mleta,
gulas z mletyho masa,
hovězí guláš z mletého masa,
mleté hovězí maso,
mleté hovězí maso recept,
co je mletá rasca,
co to je mletá rasca
Suroviny:
maso hovězí,
maso mleté mix,
brambory,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
cibule,
česnek,
olej,
paprika sušená sladká,
pepř,
sůl,
kmín drcený,
bujón,
protlak rajčatový,
mouka hladká
Komentáře (2)