Králičí játra s masem z hřbetu a omáčkou
Králičí maso je odborníky hodnoceno jako jedno z nejkvalitnějších vůbec. Podle zdejšího receptu zužitkujete maso ze hřbetu i králičí játra, ze kterých připravíte lahodnou smetanovou omáčku. Originální chuť a vůni jí dodají snítky bylinek.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 992 kJ / 954 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,68 g |
Tuky | 88,03 g |
Vláknina | 6,46 g |
Cholesterol | 141 mg |
Sodík | 894 mg |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 26,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 5. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí játra s masem z hřbetu a omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xknMl
Moje poznámka
Králičí játra s masem z hřbetu a omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xknMl
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 15 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 21 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďová polévka s pohankou
TondaJ před 11 minutami
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 31 minutami
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 37 minutami
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 53 minutami
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 1 hodinou
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
janatka před 2 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 2 hodinami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 3 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 3 hodinami
Suroviny:
hřbet králičí,
játra králičí,
cibule,
sádlo,
špek,
česnek,
sůl,
pepř,
dobromysl,
libeček,
petrželka,
vývar masový,
mouka hladká,
smetana kysaná,
máslo
Komentáře (2)