Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králičí játra s masem z hřbetu a omáčkou

Králičí maso je odborníky hodnoceno jako jedno z nejkvalitnějších vůbec. Podle zdejšího receptu zužitkujete maso ze hřbetu i králičí játra, ze kterých připravíte lahodnou smetanovou omáčku. Originální chuť a vůni jí dodají snítky bylinek.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 50 min

80 min (30 min příprava + 50 min tepelná úprava)

15. 5. 2023 14:06

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 992 kJ / 954 kcal
Bílkoviny12,68 g
Tuky88,03 g
Vláknina6,46 g
Cholesterol 141 mg
Sodík 894 mg
Sůl2,20 g
Sacharidy26,51 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

15. 5. 2023 15:44

:-)<3:yes::yes: parádní recept - králičí játra jsou lahůdka měla jsem je nejraději jen na másle, zapíchnout do nich hřebíček a pak mírně osolit ale naučily se na to mé dcery a játra už na mne nikdy nezbyla:-D:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: hřbet králičí, játra králičí, cibule, sádlo, špek, česnek, sůl, pepř, dobromysl, libeček, petrželka, vývar masový, mouka hladká, smetana kysaná, máslo

TopRecepty.cz

Králičí játra s masem z hřbetu a omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xknMl