Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 970 kJ / 2 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,98 g |
Tuky | 201,99 g |
Vláknina | 7,96 g |
Cholesterol | 1,38 g |
Sodík | 2,83 g |
Sůl | 6,73 g |
Sacharidy | 165,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slaný koláč po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2vpP
Moje poznámka
Slaný koláč po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2vpP
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 40 minutami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 4 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vrstvený salát
Maruna365 před 1 hodinou
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 1 hodinou
Zelňačka
Veronika_1 před 1 hodinou
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 2 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 4 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 4 hodinami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 5 hodinami
Makronky Danča
Malickakucharka před 6 hodinami
Tématické fráze:
slaný koláč,
slané a sladké koláče a pizzy,
slaný koláč se sýrem,
slaný koláč bez vajec,
slaný koláč ze sýrem,
pizza po italsku,
slané koláče,
slanykolac,
těsto na pizzu po italsku,
slaný koláč recept,
slaný koláč z kuskusu,
slany kulaty kolac,
recept na slaný koláč,
slany kolac,
slaný koláč z vajec,
testo na slaný kolac bez vejce,
slaný koláče,
slaný pečený koláč,
slaný koláč k večeři,
koláč pistachio
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
sůl,
kečup sladký,
salám měkký,
vejce,
smetana,
sůl,
pepř,
česnek,
sýr,
koření oregáno
Komentáře (4)
Nemělo by tam být ještě pokračování o délce a stupni pečení?