Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 970 kJ / 2 861 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,98 g |
| Tuky | 201,99 g |
| Vláknina | 7,96 g |
| Cholesterol | 1,38 g |
| Sodík | 2,83 g |
| Sůl | 6,73 g |
| Sacharidy | 165,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slaný koláč po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2vpP
Moje poznámka
Slaný koláč po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2vpP
Nejnovější recepty
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 5 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 13 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 15 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 15 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 16 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno 3. 12. 2025 21:27:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Biskupský chlebíček II
káťa před 1 hodinou
Pomazánka "Uheráček"
Kajkajak před 1 hodinou
Krupičná kaše
Kajkajak před 2 hodinami
Vločková kaše
Kajkajak před 2 hodinami
Těstoviny s omáčkou ze špenátu a čerstvého smetanového sýru
poirotka před 4 hodinami
Kakaová roláda V2
Ketynna před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
kocourer před 5 hodinami
Rumové kuličky s kokosem
Jarrmila před 5 hodinami
Vanilkové rohlíčky ořechové
Susanna před 6 hodinami
Vepřová plec se zeleninou na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Tématické fráze:
slaný koláč,
slané a sladké koláče a pizzy,
slaný koláč se sýrem,
slaný koláč bez vajec,
slaný koláč ze sýrem,
pizza po italsku,
slané koláče,
slanykolac,
těsto na pizzu po italsku,
slaný koláč recept,
slaný koláč z kuskusu,
slany kulaty kolac,
recept na slaný koláč,
slany kolac,
slaný koláč z vajec,
testo na slaný kolac bez vejce,
slaný koláče,
slaný pečený koláč,
slaný koláč k večeři,
koláč pistachio
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
sůl,
kečup sladký,
salám měkký,
vejce,
smetana,
sůl,
pepř,
česnek,
sýr,
koření oregáno
Komentáře (5)
Nemělo by tam být ještě pokračování o délce a stupni pečení?