Kokosový pudink s jahodovým rozvarem
Kokos a jahody spolu tvoří dokonalý pár, jak chuťově, tak i barevně. Připravte si odlehčený letní dezert. Kokosový pudink uvařte přímo z kokosového mléka, je tedy vhodný i pro alergiky na laktózu. Na rozvar pak můžete použít čerstvé nebo i mražené jahody.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 760 kJ / 1 855 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,90 g |
Tuky | 155,10 g |
Vláknina | 14,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 89,40 g |
Postup přípravy
a vychladíme. Krok 3: Do kastrůlku dáme jahody, čerstvé nebo mražené, posypeme cukrem a malinko podlijeme vodou. Rozvaříme a zahustíme Solamylem rozmíchaným v trošce vody. Uvaříme do zhoustnutí. Podáváme společně.
Zveřejněno 7. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kokosový pudink s jahodovým rozvarem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR0E4
Moje poznámka
Kokosový pudink s jahodovým rozvarem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR0E4
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 28 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 4 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 5 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 5 hodinami
Suroviny:
mléko kokosové,
pudink kokosový,
cukr,
jahody,
cukr,
solamyl
Komentáře (6)