Jogurtový dip s česnekem
Teplé podvečery s nadcházejícím létem doslova lákají k posezení venku. Je tak vhodná doba pro grilování. Ať už na gril dáte maso nebo zeleniny, vždy byste měli mít po ruce i dobrý dip. Jedním z těch základních je z bílého jogurtu, česneku a bylinek.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 637 kJ / 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,35 g |
Tuky | 2,78 g |
Vláknina | 3,92 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 19,07 g |
Postup přípravy
Krok 1: Česnek oloupeme a protlačíme do bílého jogurtu.
Krok 2: Přidáme lehce soli, bylinky nebo tymián a promícháme.
Krok 3: Dochutit můžeme podle vlastní chuti, česneku ubrat nebo přidat, stejně tak soli i bylinek.
Zveřejněno 3. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jogurtový dip s česnekem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW7XZ
Moje poznámka
Jogurtový dip s česnekem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW7XZ
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 9 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 20 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 12 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 13 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 13 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 15 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 15 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 15 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 16 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 17 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 17 hodinami
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Renata Svetnov před 19 hodinami
Suroviny:
jogurt bílý,
sůl,
česnek,
koření provensálské
Komentáře (1)