Burgery z trouby
Léto je doslova sezónou grilování a přípravy různých druhů hamburgerů. Víte však, že burger můžete i upéct? Takto připravené hamburgery jsou na povrchu křupavé a uvnitř dokonale šťavnaté. Tak vyzkoušejte a přesvědčte se sami.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 530 kJ / 2 039 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,38 g |
| Tuky | 143,57 g |
| Vláknina | 8,30 g |
| Cholesterol | 506 mg |
| Sodík | 2,41 g |
| Sůl | 6,10 g |
| Sacharidy | 75,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 5. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Burgery z trouby
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY26m
Moje poznámka
Burgery z trouby
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY26m
Nejnovější recepty
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 1 hodinou
Linecký koláč s jablky a mrkví
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátek z mletého masa pečený na zelném listu
Přidáno před 2 hodinami
Matjesový tatarák na topinky
Přidáno před 2 hodinami
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 7 hodinami
Dýňové krekry z kvásku
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
jabarka před 35 minutami
Krémová květáková polévka
zdenioka před 41 minutami
Jablkové řezy s ořechy a čokopolevou
káťa před 41 minutami
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Sahula před 57 minutami
Dušená plec s hlávkovým zelím
Sahula před 1 hodinou
Květákové karbanátky
Kajkajak před 1 hodinou
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
Sahula před 1 hodinou
Tukové rohlíky
brabjan4547 před 1 hodinou
Brokolicová polévka
KetyHu před 2 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
drugdova92 před 3 hodinami
Suroviny:
bulka,
olej olivový,
maso hovězí mleté,
cibule,
slanina,
paprika sušená uzená,
kmín drcený,
česnek,
cukr,
protlak rajčatový,
sýr,
chutney mangové,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
petrželka
Komentáře (2)