Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečenáče

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 8. 2009 21:33

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 555 kJ / 372 kcal
Bílkoviny75,12 g
Tuky2,00 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 3,63 g
Sůl9,00 g
Sacharidy13,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Možná to jde i bez sterilizace, pro mne to je dnes premiéra, tak nevím. Recept je opět můj. Pečenáče miluji a tak jsem si řekla, že se snad na tom nedá nic pokazit. Uvidíme.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jana Pá

1. 9. 2009 11:15

Tak to musím vytisknout a přilepit tátovi na čelo, zase sedí na rybách a jak radí Angel666 z kaprů prý to jde, tak už ho vidím, jak to "mastí", takže Jani díky za recept a bodík už jde cestou-necestou:-D:yes:

Paprika Paprika

1. 9. 2009 10:07

Jani :yes::yes: - když už jsi nakládala ty koule:-D, tak si pokračovala i rybách. Jsi 1 :yes::yes: +;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 8. 2009 23:24

Vybusna, oči fakt nemají:-)):-D Jiřko, pak písnu.;-)

vybusna vybusna

31. 8. 2009 23:07

boze....a vyzera to tak, ako keby mali v tom pohary tie ryby aj oci

Jikotka Jikotka

31. 8. 2009 23:06

Taky bych na ně měla chuť,ale už jsem dlouho neviděla v obchodě hejky a potom já nejím kůži z ryb :-(,tak to budu muset zkusit udělat z panga...receptík vypadá dobře a Janko,až je zkonzumujete tak písni jaké byly....:yes::yes::-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 8. 2009 22:46

Angel 666 já moc děkuji, aspoň příště budu vědět;-)

Angel 666 Angel 666

31. 8. 2009 22:37

Jé, ještě jsem chtěla napsat, že nálev dělám 2:1- tedy voda k octu;-)

Angel 666 Angel 666

31. 8. 2009 22:36

Jani, pečenáče dělám velice často, manžel je totiž vášnivý rybář, obvykle je dělám z porcí kapra, ale úplně nejlepší jsou z cejnů:-p. Ryby neobaluju v trojobalu, ale v mouce, smíchané s kořením, před tím je jen pořádně osolím. Ale hlvně Ti chci napsat, že se sterilovat vůbec nemusí. Mám vyzkoušeno, že bez pohromy vydrží v lednici i třeba 2 měsíce:-* (To je případ jedné zapomenuté sklenice, kterou manžel odnesl do práce na jakousi oslavu, pak ji šoupli do ledničky a samozřejmě na ni zapomněli. Objevili ji až za dva měsíce a kolektivně si na ní pochutnali. Dokonce manžel tvrdil, že lepší pečenáče ještě nejedl.)No, normálně je necháváme rozležet asi tak týden, za tu dobu se ztratí všechny malé kostičky, zůstane jen páteř s nejsilnějšími kostmi.:-)) příště je zkus udělat z toho kapra, bez sterilizace, uvidíš, že bude super:-p:-D!

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 8. 2009 22:22

Je to moc dobré, ale jen pro ty, co mají rádi ryby a já je můžu na každý způsob a pečenáče jsou pořádně drahé;-)

Lendiiik Lendiiik

31. 8. 2009 21:55

ty jo, já pečenáče nikdy neměla:-O, ale asi to bude dobrota:yes:

ruzena ruzena

31. 8. 2009 21:43

tak pečenáče miluju:-pa tyto vypadají opravdu jedle:-p:-púplně je cítím a mám na ně chut:yes:dávám bodík:-!:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nálev na pečenáče domácí pečenáče pečenáče z cejna recept na rybí pečenáče pečenáč pečenáče z cejnů rybí pečenáče recept na domaci pecenace pečenáče nálev ryby pecenace pecenace z kapra domácí pečenáče z kapra pečenáče recept z cejna domácí pečenáče recept nálev na pečenáče z ryb pečenáče ze sleďů domácí rybí pečenáče co je pečenáč co jsou pečenáče pečenáč recept

Suroviny: hejk, strouhanka, vejce, mouka hladká, sůl, pepř, koření nové koření, cukr, sůl, ocet, bobkový list

TopRecepty.cz

Pečenáče

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OyxQ