Pečenáče
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 555 kJ / 372 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,12 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 3,63 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 13,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Možná to jde i bez sterilizace, pro mne to je dnes premiéra, tak nevím. Recept je opět můj. Pečenáče miluji a tak jsem si řekla, že se snad na tom nedá nic pokazit. Uvidíme.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 9. 2009 11:15
Tak to musím vytisknout a přilepit tátovi na čelo, zase sedí na rybách a jak radí Angel666 z kaprů prý to jde, tak už ho vidím, jak to "mastí", takže Jani díky za recept a bodík už jde cestou-necestou
1. 9. 2009 10:07
Jani - když už jsi nakládala ty koule, tak si pokračovala i rybách. Jsi 1 +
31. 8. 2009 23:24
Vybusna, oči fakt nemají Jiřko, pak písnu.
31. 8. 2009 23:07
boze....a vyzera to tak, ako keby mali v tom pohary tie ryby aj oci
31. 8. 2009 23:06
Taky bych na ně měla chuť,ale už jsem dlouho neviděla v obchodě hejky a potom já nejím kůži z ryb ,tak to budu muset zkusit udělat z panga...receptík vypadá dobře a Janko,až je zkonzumujete tak písni jaké byly....
31. 8. 2009 22:46
Angel 666 já moc děkuji, aspoň příště budu vědět
31. 8. 2009 22:37
Jé, ještě jsem chtěla napsat, že nálev dělám 2:1- tedy voda k octu
31. 8. 2009 22:36
Jani, pečenáče dělám velice často, manžel je totiž vášnivý rybář, obvykle je dělám z porcí kapra, ale úplně nejlepší jsou z cejnů. Ryby neobaluju v trojobalu, ale v mouce, smíchané s kořením, před tím je jen pořádně osolím. Ale hlvně Ti chci napsat, že se sterilovat vůbec nemusí. Mám vyzkoušeno, že bez pohromy vydrží v lednici i třeba 2 měsíce (To je případ jedné zapomenuté sklenice, kterou manžel odnesl do práce na jakousi oslavu, pak ji šoupli do ledničky a samozřejmě na ni zapomněli. Objevili ji až za dva měsíce a kolektivně si na ní pochutnali. Dokonce manžel tvrdil, že lepší pečenáče ještě nejedl.)No, normálně je necháváme rozležet asi tak týden, za tu dobu se ztratí všechny malé kostičky, zůstane jen páteř s nejsilnějšími kostmi. příště je zkus udělat z toho kapra, bez sterilizace, uvidíš, že bude super!
31. 8. 2009 22:22
Je to moc dobré, ale jen pro ty, co mají rádi ryby a já je můžu na každý způsob a pečenáče jsou pořádně drahé
31. 8. 2009 21:55
ty jo, já pečenáče nikdy neměla, ale asi to bude dobrota
31. 8. 2009 21:43
tak pečenáče milujua tyto vypadají opravdu jedleúplně je cítím a mám na ně chutdávám bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 3 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 5 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 5 minutami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 11 minutami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 21 minutami
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 22 minutami
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 22 minutami
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 39 minutami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 46 minutami
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 1 hodinou
Jablková bábovka
Eliska_d uvařila před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
TynkaBal uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pečení hadi na ohni: Tohle jídlo k táboráku nadchne děti a potěší dospělé
Sachr dort z jablek: Dokonale vláčná a úžasně šťavnatá varianta rakouské klasiky ozdobená ořechy chutná božsky
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: nálev na pečenáče domácí pečenáče pečenáče z cejna recept na rybí pečenáče pečenáč pečenáče z cejnů rybí pečenáče recept na domaci pecenace pečenáče nálev ryby pecenace pecenace z kapra domácí pečenáče z kapra pečenáče recept z cejna domácí pečenáče recept nálev na pečenáče z ryb pečenáče ze sleďů domácí rybí pečenáče co je pečenáč co jsou pečenáče pečenáč recept
Suroviny: hejk, strouhanka, vejce, mouka hladká, sůl, pepř, koření nové koření, cukr, sůl, ocet, bobkový list
Pečenáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OyxQ
26 názorů