Zelenina v bylinkové páře s holandskou omáčkou
Díky vaření v páře si zelenina uchová krásnou svěží barvu a více vitamínů. Zároveň je křupavější a má lepší chuť. Bylinková pára jí dodá příjemnou vůni. Doplnit ji stačí klasickou jemnou holandskou omáčkou.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 905 kJ / 1 172 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,26 g |
| Tuky | 95,25 g |
| Vláknina | 7,60 g |
| Cholesterol | 681 mg |
| Sodík | 60 mg |
| Sůl | 0,07 g |
| Sacharidy | 28,19 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelenina v bylinkové páře s holandskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERPXN
Moje poznámka
Zelenina v bylinkové páře s holandskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERPXN
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 3 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 11 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 12 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronové rohlíčky
Terka39 před 25 minutami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 1 hodinou
Šlehačkové cukroví
MonikaHo před 1 hodinou
Uherská pěna
Daami před 2 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 3 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 3 hodinami
Pudinkové jahodové tyčinky
AnettaP před 4 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 5 hodinami
Čína z vepřového masa
IvanaK před 5 hodinami
Suroviny:
zázvor čerstvý,
rozmarýn,
tymián,
šalvěj,
karotka,
květák,
kapusta růžičková,
lusky fazolové,
žloutek,
víno bílé,
máslo,
šťáva citronová,
sůl,
pepř bílý mletý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.