Zelenina v bylinkové páře s holandskou omáčkou
Díky vaření v páře si zelenina uchová krásnou svěží barvu a více vitamínů. Zároveň je křupavější a má lepší chuť. Bylinková pára jí dodá příjemnou vůni. Doplnit ji stačí klasickou jemnou holandskou omáčkou.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 905 kJ / 1 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,26 g |
Tuky | 95,25 g |
Vláknina | 7,60 g |
Cholesterol | 681 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 28,19 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelenina v bylinkové páře s holandskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERPXN
Moje poznámka
Zelenina v bylinkové páře s holandskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERPXN
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 5 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 15 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 16 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 17 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 6 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 6 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 6 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 7 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 7 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 8 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 9 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 11 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 11 hodinami
Suroviny:
zázvor čerstvý,
rozmarýn,
tymián,
šalvěj,
karotka,
květák,
kapusta růžičková,
lusky fazolové,
žloutek,
víno bílé,
máslo,
šťáva citronová,
sůl,
pepř bílý mletý
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.