Toskánský salát
Fialový květák zaujme svou barvou na první pohled. V tomto salátu ho smícháme s obřími fazolemi, ochutíme citronovou zálivkou a provoníme šalvějí. Atraktivní vzhled dodají salátu i blankytně modré květy brutnáku.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 914 kJ / 3 565 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 231,40 g |
Tuky | 25,12 g |
Vláknina | 184,14 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 511,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Toskánský salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2OWk
Moje poznámka
Toskánský salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2OWk
Nejnovější recepty
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 1 hodinou
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 1 hodinou
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 1 hodinou
Steaky z kapra
Přidáno před 2 hodinami
Domácí brusinková granola
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný perník
Bea před 34 minutami
Slunečnicové sušenky
Janicee před 55 minutami
Hokkaido s kuřecím, chilli a kurkumou
Radka61 před 1 hodinou
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 13 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 14 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 15 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 16 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 16 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 17 hodinami
Suroviny:
fazole,
květák,
máslo,
olej olivový,
citron,
sůl,
pepř mletý,
Komentáře (1)