Toskánský salát
Fialový květák zaujme svou barvou na první pohled. V tomto salátu ho smícháme s obřími fazolemi, ochutíme citronovou zálivkou a provoníme šalvějí. Atraktivní vzhled dodají salátu i blankytně modré květy brutnáku.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 914 kJ / 3 565 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 231,40 g |
Tuky | 25,12 g |
Vláknina | 184,14 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 511,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Toskánský salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2OWk
Moje poznámka
Toskánský salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2OWk
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka
Komtesina před 5 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 5 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 5 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 6 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 6 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 6 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 6 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 7 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 7 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 7 hodinami
Suroviny:
fazole,
květák,
máslo,
olej olivový,
citron,
sůl,
pepř mletý,
Komentáře (1)