Špenátový koláč II

Suroviny

1 listové těsto
400 g zmrazeného listového špenátu
200 g anglické slaniny
česnek
100 ml šlehačky
4 vejce
150 g eidamu
50 g parmazánu
150 g mozzarelly
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Těsto rozválíme a přeneseme na plech s pečícím papírem.

  2. Špenát necháme rozmrazit, krátce podusíme, ochutíme česnekem, solí, pepřem, vmícháme šlehačku, vejce a nastrouhaný eidam. Na těsto dáme slaninu pokrájenou na kostičky a rozložíme vychladlou špenátovou směs, posypeme parmezánem a poklademe kousky mozzarely.

  3. Pečeme cca 30 minut na 180°C .

Komentáře k receptu Špenátový koláč II

Tématické fráze: špenátový koláč koláč se špenátem špenátový koláč z listového těsta jednoduchý špenátový koláč recept špenátový koláč listový koláč se špenátem slaný koláč se špenátem spenatovy kolac recept koláč z listového těsta se špenátem slaný špenátový koláč koláč špenátový špenátový koláč z bramborového těsta špenátový slaný koláč slaný koláč z listového těsta se špenátem recept na špenátový koláč koláč ze špenatem špenátové koláče špenátoví koláč koláš se špenátem bramborový koláč se špenátem