Boloňské ragú s těstovinami
Boloňské ragú můžete připravit i bez přemíry tuku. Pokud necháte všem surovinám prolnout chutě při dlouhém dušení, docílíte autentickou a skvělou chuť a zároveň budete významně šetřit své trávení. Výslednou hustou omáčku jen doplníte vhodnými těstovinami.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boloňské ragú s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWAyq
Moje poznámka
Boloňské ragú s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWAyq
Nejnovější recepty
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 39 minutami
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Focaccia bez hnětení
Přidáno před 17 hodinami
Hrníčkové řezy s vanilkovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Nakládaný zrající sýr
Přidáno před 18 hodinami
Ořechové vánoční stromečky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 16 minutami
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 6 hodinami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 6 hodinami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 6 hodinami
Tvarohová štola
janatka před 8 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 9 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 9 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
HonzaR před 10 hodinami
Suroviny:
maso hovězí mleté,
rajče sterilované,
česnek,
celer řapíkatý,
mrkev,
cibule,
tymián čerstvý,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř mletý,
vývar masový
Komentáře (1)