Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 917 kJ / 2 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,73 g |
Tuky | 163,90 g |
Vláknina | 10,09 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 3,03 g |
Sůl | 7,42 g |
Sacharidy | 26,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčkové závitky s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0P9
Moje poznámka
Svíčkové závitky s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0P9
Nejnovější recepty
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 2 hodinami
Tousty pana lesního
Přidáno před 2 hodinami
Plněné papriky s brynzou
Přidáno před 2 hodinami
Makronky
Přidáno před 4 hodinami
Tyčinky s parmskou šunkou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovice na slanině a pórku
Aknytsirk před 29 minutami
Vepřová panenka s omáčkou ze 7 pepřů a bylinek
DJanaDD před 1 hodinou
Osvěžující koláč s dvojitou porcí jogurtu
barypb před 1 hodinou
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 1 hodinou
Vepřová plec podle Gordona Ramsayho
Kudlajs před 1 hodinou
Vepřové výpečky na černém pivu
wimra před 1 hodinou
Milionová polévka našich babiček
Barborka17 před 1 hodinou
Vepřové pečené na cibuli
Trol60 před 2 hodinami
Rebarborový koláč
Anna.Milkova před 2 hodinami
Domácí chléb bez hnětení
veronika_straka před 2 hodinami
Tématické fráze:
minutky,
minutky recepty,
minutky ze svíčkové,
brusinky na svíčkovou,
minutka ze svíčkové,
recepty ze svíčkové,
vepřová kýta na brusinkách,
brusinky,
zavitky z vepřové panenky,
vepřová svíčková s brusinkami,
krůtí závitek s brusinkami,
dobrůtka ke svíčkové,
recept na úpravu vykostěné krůtí stehna,
recept na úpravu vykostěné krůtí stehna,
kuřecí závitky na svičkovou,
brusinky se svickovou,
svíčková minutky,
svíčková vitana,
minutky-recepty,
svickova od vitany
Suroviny:
masox,
svíčková hovězí,
sýr eidam,
žampióny,
olej,
mouka hladká,
kompot brusinkový,
víno červené
Komentáře (9)