Pikantní segedínský guláš
Segedínský guláš je původem z Maďarska. Oblíbený guláš s kysaným zelím, zjemněný smetanou, můžete připravit i v pikantní variantě s habanero papričkami. Pikantní guláš podáváme s houskovými knedlíky.
Postup přípravy
Na mírném plameni vaříme cca 20 minut, nepřikrýváme. Krok 6: Přidáme smetanu a povaříme posledních 5 minut.
Zveřejněno 18. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní segedínský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OY5BL
Moje poznámka
Pikantní segedínský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OY5BL
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Hankadr před 18 minutami
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 21 minutami
Bábovka bez vajec
Vladour před 32 minutami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 38 minutami
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 1 hodinou
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 2 hodinami
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 5 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 18 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 19 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 19 hodinami
Suroviny:
sádlo,
cibule,
česnek,
maso vepřové,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
zelí kysané,
bobkový list,
mouka hladká,
voda,
smetana ke šlehání
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.