Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kakaový koláč s rebarborou a kokosem

Remoska bezpochyby patří k pomocníkům, které často používaly hlavně naše babičky. Její sláva ovšem nevyhasla. Stále je hojně využívána a to nejen v domácnosti, ale i na chatě. Zkuste v ní upéct kakaový koláš s rebarborou a kokosem. Je rychle hotový a uričtě si na něm pochutnáte.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 kus

1kus

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny na drobenku propracujeme prsty na sypkou hmotu. Krok 2: Rebarboru oloupeme a nakrájíme na plátky 1-1,5 cm silné. Kousky posypeme pudinkovým práškem a zamícháme, aby se hezky obalil každý kousek. Krok 3: Suroviny na těsto smícháme na hustší lité těsto a nalijeme ho do remosky vyložené pečicím papírem. Na těsto rozprostřeme kousky rebarbory, posypeme cukrem (2-3 lžíce) a skořicí. Na povrch nasypeme drobenku. Krok 4: Pečeme 25-30 minut.

TIP: Jak používat remosku

Zveřejněno 9. 5. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kakaový koláč s rebarborou a kokosem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J67Vv

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kakaový koláč s rebarborou a kokosem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J67Vv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr krystal, olej, mléko, kakao, vejce, kypřící prášek do pečiva, kůra citronová, vanilka mletá, kokos strouhaný, máslo, mouka hrubá, cukr moučkový, kokos strouhaný, rebarbora, pudink vanilkový, cukr krystal, skořice

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu