Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 710 kJ / 648 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,83 g |
Tuky | 38,39 g |
Vláknina | 14,70 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 517 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 25,55 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mäso osolíme, okoreníme, z každej strany potrieme trochou červenej sladkej papriky a naklepeme. Na oleji opražíme z oboch strán.
Krok 2: Jednu stranu potrieme horčicou a navrch naukladáme plátky slaniny a kolieska cibule tak, aby sme zakryli mäso.
Krok 3: Podlejeme trochou vody a necháme dusiť, kým mäso nezmäkne. Na každý plátok mäsa uložíme zvlášť urobené volské oko. Ako prílohu podávame pečené zemiaky a ľubovoľný zeleninový šalát.
Zveřejněno 13. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové podešve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrnR
Moje poznámka
Vepřové podešve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrnR
Nejnovější recepty
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 9 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 11 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 15 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 17 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 9 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 10 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 10 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 12 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 12 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 13 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 13 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 13 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 14 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 14 hodinami
Tématické fráze:
podešev,
cukroví podešev,
maso na žampionech,
recept na sladké podešve,
vepřové čočka paprika cibule sýr
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
slanina,
hořčice plnotučná,
pepř,
sůl,
paprika sušená sladká,
olej,
vejce,
sýr
Komentáře (4)
Terezko, bezvadná kombinace surovin - zaslouží si bod a uloženíčko...