Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 898 kJ / 3 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,65 g |
Tuky | 157,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 801 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 412,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bábovka s červeným vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxr4
Moje poznámka
Bábovka s červeným vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxr4
Nejnovější recepty
Maso na špejli
Přidáno před 1 hodinou
Medová směs s adžikou
Přidáno před 1 hodinou
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 1 hodinou
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 9 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 1 hodinou
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 2 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 3 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 3 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 4 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 4 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 4 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 4 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 5 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 5 hodinami
Tématické fráze:
bábovka z červeného vína,
recepty s vínem,
bábovka z vína,
recept bábovka,
buchta z červeného vína,
bábovka bez mouky,
babovka z.vina,
moučník z červeného vína,
koláč s červeným vínem,
péřová bábovka,
buchta s vinem,
recept- bábovka,
víno kagor,
bábovka víno,
moučník s vínem,
sladké recepty s vínem,
sladké pečení s červeným vínem,
moučníky z červeného vína,
babovka s cerveneho vina,
vánoční bábovka z cerveneho vina
Suroviny:
tuk,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
vejce,
víno červené,
prášek do pečiva,
čokoláda,
cukr moučkový,
víno
Komentáře (15)
Postup jsem trochu upravila: vejce jsem rozdělila na žloutky, bílky, žloutky jsem s tukem a cukrem vyšlehala do pěny, bílky na sníh, poté jsem do žlout. pěny přidala mouku (půl na půl s polohr) prosátou s pr. do peč., víno, sníh, nakonec nasekanou čokoládu a ještě (předem namočené) rozinky. Ubrala jsem cukr, dala jsem jen 170 g, neboť jsem měla víno Kagor, které je samo o sobě sladké.
Bábovka NEMÁ chybičku, je jemňoulinká, péřová, není suchá.
Dovolím si dát velký bodík +, fotečku
http://recepty.chytrazena.cz/moucniky/babovka-s-vi...