Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Veselá játra

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 2. 2008 11:08

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie2 057 kJ / 492 kcal
Bílkoviny7,25 g
Tuky18,60 g
Vláknina11,71 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 1,46 g
Sůl4,03 g
Sacharidy70,69 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nadja Nadja

10. 3. 2013 15:26

:-? "....žampiony a krátce podusíme. Do změklých jater přidáme...." :-? Kde ta játra změkla? Zřejmě v postupu vypadla část věty - nebo celá?

alus.s

12. 8. 2008 11:00

chro chro :-D

vybusna vybusna

11. 8. 2008 20:40

urobila som s mensou obmenou....miesto zampikov som tam dala prerastanu sunku;-) vcelku prijemna kombinacia omacky s pecienkou. az na to, ze netusim ako vyzeralo prasa z ktoreho bola ta pecienka, ale podla jej tvrdosti to bolo tazky alkoholik. tak.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: játra pro deti játra recept koláč veselá kráva moučník veselá kráva opečená játra vepřová játra na omáčku recept játra pro děti játra recepty pro deti veprova jatra omacka jatra a děti vesela krava moučnik jatra recepty florentinská vepřová játra recept na jatra pro deti aby játra změkla játra pro děti recept recepty na játra kuchařka recepty jatra opečená vepřová játra vepřová játra worchester

Suroviny: játra vepřová, pepř, máslo, cibule, žampióny, paprika čerstvá zelená, rajče, okurky sterilované, omáčka worcesterová, protlak rajčatový, kečup sladký, hořčice dijonská, česnek, sůl, olej

TopRecepty.cz

Veselá játra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dx6