Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nakládaný bůček II.

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 11. 2009 19:35

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 037 kJ / 3 594 kcal
Bílkoviny157,73 g
Tuky298,31 g
Vláknina30,24 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 1,89 g
Sůl4,00 g
Sacharidy65,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pipre pipre

3. 11. 2009 21:08

No vy mi tu děláte chutě!!! :-) Krásná fotka, to úplně láká i toho, kdo tučné nejí :-) Moc dobře znám chuť takového bůčku mňam:-p, bohužel musím se bez něj obejít. Bodík:yes:3.

Angel 666 Angel 666

3. 11. 2009 20:55

Moje mamina nám tenhle skvělý bůček přinesla v neděli:-p. Teď jsem nakoukla, manžel si zrovna nesl na talířku poslední dva kousky:-)). Jenda byl sice rychlejší, ale když už jsem mu ten talířek vyrvala z ruky, tak tu fotečku přidám i já:-). A omlouvám se, není to nic moc, už to skutečně byl poslední malý kousíček, ale ta chuť....mňam, mňam:-p:-)):-))

Jitka a Vlastik

3. 11. 2009 20:51

Pro Jendu1: Díky za foto - super a tiše závidím. Co se týče samotného receptu na vlastních stránkách jej mám už cca 4 roky a tudíž nemám potřebu od někoho opisovat. Receptů máme doma tolik, že "JUDr" Marek Benda by z nich napsal nejmíň deset rigorozních prací s fontem písma 10. Pokud pustím na net nějaký cizí recept, tak tam uvádím autora.

Bibinka Bibinka

3. 11. 2009 20:50

Jendo, aŤ to dopadne jak chce a ať si to fotil kdykoliv, jsou to úúúúžasné fotky a za ty si zasloužíš v každém případě "Řád zlaté vařečky":-!:-D

cathleen cathleen (moderátorka)

3. 11. 2009 20:48

:-)Nádherná fotečka:yes::yes:+

Jenda1 Jenda1

3. 11. 2009 20:44

A dík za připomenutí, od té doby jsem bůček nedělal. Určitě ho brzy opět připravím. Posílám první bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

Jenda1 Jenda1

3. 11. 2009 20:42

Jitko a Vlastíku, rychle jsem vložil fotografie z archívu, než nechá zasedající tribunál recept vymazat:no:. Tento recept jsem fotil 4.6.2006 a má úplně stejný postup jako je ten váš, potažmo "ruzeny";-):-O:-).

zizala zizala (moderátorka)

3. 11. 2009 20:19

Nebylo by lépe tenhle vymazat:-?;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 11. 2009 19:57

vybusna a nejde to přidat, podobný recept od Růženy je totožný a tak nám to řekne, že tento recept je naprosto stejný.;-)

Jitka a Vlastik

3. 11. 2009 19:55

Pro Ruzenu: Omlouvám se :-K, ale skutečně jsem nic neopsal. Čerpal jsem z domácích zdrojů.

vybusna vybusna

3. 11. 2009 19:49

ruzena...ked narazis na recept kt. je totozny, alebo podobny s nejaky, ktory je tu uz vlozeny, tak ich vloz ako podobne...klikni na ikonku dvoch sipok....co je v tom riadku ako je fotacik, zdvihnuty palec a td...a tam sa uz riad tym, co je tam napisane.....a mozes si to hned vyskusat tym, ze tam vlozis medzi tie podobne prave tvoj recept

ruzena ruzena

3. 11. 2009 19:44

Tento recept již tady je ode mne:-O

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: nakládaný buček vařený a nakládaný bůček top recepty nakládaný bůček jak dlouho vařit bůček nakládaný lalok lák na bůček vepřový lalok nakládaný bůček na gril buček na silvestra recept paprikový lalok vepřový lalok recept vepřový lalok vařený marinada na buček vařený lalok nakládaný bůček recept lalok vepřový marinovaný bůček nakladany veprovy lalok příprava bůčku paprikovy lalok recept

Suroviny: bůček, pepř celý, bobkový list, česnek, pepř mletý, paprika sušená sladká, koření grilovací, chilli, omáčka worcesterová, koření kari

TopRecepty.cz

Nakládaný bůček II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nxRD