Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová kýta protýkaná mrkví

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 11. 2009 16:27

Suroviny

Porce: 8 porcí

Nutriční hodnoty

Energie6 655 kJ / 1 591 kcal
Bílkoviny267,77 g
Tuky41,17 g
Vláknina14,44 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 901 mg
Sůl1,85 g
Sacharidy31,21 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na protýkání lze použít i jiné druhy vepřového masa - pěkné plecko, pečeně, ..., ale myslím, že při použití třeba krůtího masa (dietní verze), bude chuťový zážitek stejně příjemný ;-).

Kombinace masa, mrkve a mleté papriky byla příjemná a všichni jsme si na ní moc pochutnali.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

knedlicek

7. 11. 2009 14:47

krásné :yes:

ivulinka ivulinka

6. 11. 2009 21:01

Miri, pěkně se ti to povedlo. :yes:

HankaPu HankaPu

6. 11. 2009 19:03

Mirčo, to musí být dobroutka, vypadá to úžasně a k tomu nádherně nafocený postup:yes: co k tomu víc dodat, jen že jsi šikulka a tady máš 9.bodíka:yes::yes:

bara.it bara.it

6. 11. 2009 18:46

Moc hezke a hezky barevne maso. Mirecko, ty jsi vazne studna napadu;-). Uz pridavam bodik:yes:

mirca75 mirca75

6. 11. 2009 18:41

Děkuji vám za pochvalu:-8 a budu ráda pokud vyzkoušíte;-).Já si maso připravuji klidně den předem a nechám ho přes noc v lednici na odležení-krásně jím prostoupí ta chuť mrkve a papriky:-p.Jinak je jídlo na přípravu dost jednoduché,takže se u toho stihne víc věcí;-).

Iljusa Iljusa

6. 11. 2009 18:20

:yes:;-)

ruzena ruzena

6. 11. 2009 17:53

Teda Mirčo,to je nádhera :-K to si zaslouží bodík,úplně jsem na to dostala chuť:-p:-p

Paprika Paprika

6. 11. 2009 17:42

:-O:-O Mirčo - kam na ty nápady chodíš? To je skvělý nápad a v tvém podání to vypadá naprosto úúúúúúžasně. :yes::yes::yes: ;-)

pipre pipre

6. 11. 2009 17:25

Teda Mirčo:yes::-) moc hezké a dobré:yes::yes:5.

Bibinka Bibinka

6. 11. 2009 16:50

Mirko, to je ale veselé masíko a jak se na něj pěkně kouká;-)máš to moc pěkně naaranžované-jen se srdce i ústa :-psmějou. Patří ti bodík a to oprávněně:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 11. 2009 16:44

Mirčo, ty jsi kouzelnice!:-O:yes::yes:

maris maris

6. 11. 2009 16:36

Mirčo, to je velká krása - recept i fotky a posílám bodík, :yes: chtěla jsem první, ale už mě někdo předběhl :-))

cardanka

6. 11. 2009 16:33

Tak tomu věřím, že chutnalo, vypadá to báječně:-p, fotky super :yes:, dávám k oblíbeným a letí bodík;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: kýta na mrkvi vepřová pečeně protýkaná kýta s mrkví vepřová kýta recepty pro začátečníky protýkání masa vepřová kýta recepty protýkaná vepřová pečeně vepřové s dušenou mrkví vepřové maso s dušenou mrkví vepřová kýta pečená v celku vepřová kýta použití vepřová kýta na paprice vepřové maso protýkané protýkaná hovězí pečeně vepřová pečeně z kýty pecena kyta s mrkvi protýkaná pečeně vepřová kýta mrkev kýta v mrkvi veprova kyta

Suroviny: kýta vepřová, mrkev, paprika sušená sladká, sůl, pepř mletý, cibule, mouka hladká, vývar

TopRecepty.cz

Vepřová kýta protýkaná mrkví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Qz0