Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 966 kJ / 2 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,90 g |
Tuky | 14,70 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 578,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pugliese podle Brinny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RO0O
Moje poznámka
Pugliese podle Brinny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RO0O
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 12 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 12 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 12 hodinami
Philly cheesesteak
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
chillator před 1 hodinou
Brownies z červené řepy
EvaCh před 1 hodinou
Kynuté knedlíky - meruňkové s tvarohem
Cikitaka před 8 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
zackovam před 9 hodinami
Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku
dvinsky před 9 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Aknytsirk před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 11 hodinami
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 11 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 12 hodinami
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 12 hodinami
Tématické fráze:
bible domácího pečení,
kvásek biga,
pumprniklová mouka,
biga kvásek,
chléb bez hnětení mimibazar,
špagety pugliese,
doma míchaná směs do pekárny,
biga recept,
recept chleba pugliese,
domácí chléb pečený v troubě,
brioška z bible domácího pečení,
briošky z domácí pekárny,
brioska v domaci pekarne,
pečení chleba v horkovzdušné troubě,
kniha o pečení chleba,
co je to puglieze,
spagety puglieze,
rozpis ledu slaný,
rozpis ledu slaný,
bible domácího pečení (rose levyová beranbaumová)
Suroviny:
mouka hladká,
mouka chlebová pšeničná,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka žitná,
voda,
droždí,
cukr,
sůl,
klíčky pšeničné,
kmín celý,
kaše bramborová sušená
Komentáře (19)
jsou tam i recepty - no prostě krááááááááása
Knížečku od paní Rose mám doma taky (no, knížečku....váží kolem kila), je v ní prima čtení - doporučuju!
Jen mi není jasné, proč to složité zpracovávání. Ten fór je v tom dlouhém kynutí, já celé těsto zadělávám jen rukou asi 30 vteřin, vlastně jen lehce zamíchám, ani se všechna mouka do "těsta" nezapracuje, všechna zmizí až kynutím. Konečně, má-li někdo o tento druh pečiva zájem, může si to sám zkusit.
thomassinno - u nás v knihovně ji mají, jak jsem teď na jejich netu objevila, tak by to neměl být problém, hned tam naklušu a půjčím