Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Můj boršč v PH

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 1. 2010 20:06

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 006 kJ / 957 kcal
Bílkoviny106,69 g
Tuky20,45 g
Vláknina26,39 g
Cholesterol 293 mg
Sodík 451 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy75,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Servírujeme s kyslou smotanou.

Ja som dnes varila boršč na zajtra, tak pridávam, kým mám všetko v pamäti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iljusa Iljusa

3. 1. 2010 20:52

:yes:;-)

magdalenka magdalenka

3. 1. 2010 20:32

Dooga, prepáč, teraz som si všimla dotaz. Ale odpoveď ja netuším, pretože boršč jedávame dosť bezuzdne a potom aj podľa toho, ako si to kto nariedi vodou...my to máme radi dosť husté. Ja mám ten väčší PH a je tam toho asi 8 cm pod okrajom. Tipla by som pre 8-10 obyčajných ľudí...asi som ti nepomohla, čo?

magdalenka magdalenka

3. 1. 2010 20:27

:-)

Dooga Dooga

3. 1. 2010 20:26

No super.:yes: Jen se zeptám kolik je z této dávky asi porcí?
+3

maris maris

3. 1. 2010 20:23

Magdalenko, boršč v PH jsem měla v plánu, jsi rychlejší,:-)) recept je :yes: a posílám Ti +:-)

magdalenka magdalenka

3. 1. 2010 20:19

Chute jedál z PH sú úplne iné ako "normálne". Treba ich menej soliť, koreniť, netreba olej, sádlo, je to aj zdravšie. Iba treba byť trpezlivý, najlepšie je odísť z domu a je úžasné sa vrátiť domov, napr. takto v zime a víta vás vôňa vareného jedla...
Má to svoje finty, podobne ako aj varenie v tlakovom hrnci. Ten mám tiež rada.

Jikotka Jikotka

3. 1. 2010 20:18

Magdalenko...to je nápad,boršč milujeme...jenom koupím řepu a hned to bude v hrnci...:-p:-p:-p:yes::yes::-K.

spagetka spagetka

3. 1. 2010 20:13

Já snad fakt ten PH budu chtít, jinak paráda ;-):-p:yes: Jen nevím, když mám 2 tlakáče, jestli se to vyplatí, ale ta úspora energie ... jak jsem četla na foru a na webech.... uvidím;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: boršč s červenou řepou boršč v pomalém hrnci pomaly hrnec borsc boršč z pomalého hrnce ukrajinský boršč s červenou řepou boršč pomalý hrnec boršč v ph český boršč bořšč vaříme boršč boršč s červenou řepou v pomalém hrnci dobrý boršč recepty v pomalém hrnci boršč pomalý hrnec recepty boršč fazole v pomalem hrnci boršč z ph rychlý boršč s červenou řepou boršč s pomalého hrnce borsc fazole borsc v pomalym hrnci

Suroviny: plecko vepřové, kapusta, řepa červená, brambory, mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, bobkový list, koření černé, pepř, sůl, šťáva rajčatová, mouka, voda, masox, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Můj boršč v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6XAn