Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 006 kJ / 957 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,69 g |
| Tuky | 20,45 g |
| Vláknina | 26,39 g |
| Cholesterol | 293 mg |
| Sodík | 451 mg |
| Sůl | 0,55 g |
| Sacharidy | 75,80 g |
Postup přípravy
Nepridávame žiaden olej, masť, mäso obsahuje mastnoty dostatok.
Mäso je krásne mäkké, zelenina sa vôbec nerozvarí.
Zveřejněno 3. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Můj boršč v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XAn
Moje poznámka
Můj boršč v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XAn
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 1 minutou
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 1 hodinou
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 2 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunková pěna
Radka310 před 2 minutami
Kuřecí prsa s omáčkou
coolbinsz před 30 minutami
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 1 hodinou
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 4 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 14 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 16 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 16 hodinami
Tématické fráze:
boršč s červenou řepou,
boršč v pomalém hrnci,
pomaly hrnec borsc,
boršč z pomalého hrnce,
ukrajinský boršč s červenou řepou,
boršč pomalý hrnec,
boršč v ph,
český boršč,
bořšč,
vaříme boršč,
boršč s červenou řepou v pomalém hrnci,
dobrý boršč,
recepty v pomalém hrnci boršč,
pomalý hrnec recepty boršč,
fazole v pomalem hrnci,
boršč z ph,
rychlý boršč s červenou řepou,
boršč s pomalého hrnce,
borsc fazole,
borsc v pomalym hrnci
Suroviny:
plecko vepřové,
kapusta,
řepa červená,
brambory,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření černé,
pepř,
sůl,
šťáva rajčatová,
mouka,
voda,
masox,
smetana zakysaná
Komentáře (26)
Boršč je polévka velmi populární mezi různými kulturami, nejen v Rusku, v Polsku, Československu, Prusku, ale i v Číně, Vietnamu a Tchajvanu. Každá z těchto kuchyní má své odchylky. Je to silná polévka s mnoha ingrediencemi v závislosti na místní kuchyni, to vše včetně ingredienci.(fazole, zelí, mrkev, brambory, houby a různá masa, drůbeží, hovězí a vepřové).
V Běloruské kuchyni jsou standartní rajčata, někdy doplněná červenou řepou.
V Ruské kuchyni je to především červená řepa, cibule, česnek a zelí, někdy s bramborami.
Litevská kuchyně přidává ještě houby.
V menonitské kuchyni je bořšč ze zelí, hovězího. brambor a rajské polévky, ochucené cibulí, koprem a pepřem.
Tak a teď mi řekněte který je ten jediný a správný boršč.
http://en.wikipedia.org/wiki/Borscht.
Jen je to halt anglicky, v české verzi jsem se nedozvěděl nic.
+3
Má to svoje finty, podobne ako aj varenie v tlakovom hrnci. Ten mám tiež rada.