Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 939 kJ / 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,53 g |
Tuky | 0,83 g |
Vláknina | 3,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 45,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bílá lusková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ANV1
Moje poznámka
Bílá lusková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ANV1
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 10 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 14 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 4 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 4 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 6 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 6 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 8 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 8 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 8 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 9 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 9 hodinami
Tématické fráze:
lusková omačka,
fazolová luskova omáčka,
lusková omáčka recept,
fazolova luskova polevka,
omáčka s fazolovými lusky,
bílá polévka,
luskova polivka,
babiččina polévka z fazolových lusků,
polévka z fazolových lusků,
bílá omáčka s fazolovými lusky,
polévka z lusků,
polévka s fazolovými lusky,
omacka luskova,
omáčka z fazolových lusků,
polévka z bílých fazolových lusků,
bílá fazolková polévka,
bílá fazolová omáčka,
lusková fazolová polevka,
recept na luskovou polevku,
fazolová polévka z lusků
Suroviny:
voda,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
mouka hladká,
hrášek sterilovaný,
lusky fazolové,
brambory,
mléko kondenzované,
ocet
Komentáře (2)
tak ti ju okopírovala tiež...