Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celozrnné dalamánky

Hodnocení receptu je 4,9 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 1. 2010 10:46

Suroviny

Porce: 9 kusů

Nutriční hodnoty

Energie9 189 kJ / 2 196 kcal
Bílkoviny55,85 g
Tuky60,73 g
Vláknina32,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,41 g
Sůl16,00 g
Sacharidy340,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Těsto a pak i hotové dalamánky jsou přirozeně hezky tmavé.

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Irrena Irrena

3. 4. 2011 18:38

Dneska jsem je upekla a jsou moc dobré:yes:

Nina.Angels

27. 2. 2011 13:30

Jsou naprosto úžasné!! Posílám bod a ukládám, jsou neskutečně dobré. Jen je jich nějak málo :-( ;-) :yes: :-K

cathleen cathleen

7. 10. 2010 13:09

Reny,:-D raději ne, nejsou zdravé....zkušenosti získáš častým pečením;-)Držím ti palce, ať ti to dobře kyne!:yes:

Reny2

7. 10. 2010 12:31

cathleen...:yes::-K ukladam,boduju a jeste bych potrebovala ty tvoje rucicky... :-D

Patricie

24. 1. 2010 17:59

Dalamánky i fotky jsou opravdu nádherné. :yes::-O

spagetka spagetka

24. 1. 2010 17:23

Cathleen, jelikož mi došly mouky a ani otruby nemám, zítra nakoupím a upeču:-p:-p:yes::yes:

ercicka ercicka

24. 1. 2010 12:37

prave to idem nahadzat do pekarne :yes::yes::yes:

savlinka savlinka

24. 1. 2010 12:35

no teda ty jsou....bodík je tvůj

pipre pipre

24. 1. 2010 11:26

Cathhleen, jako vždy, tvoje pečivo nemá chybu:yes::yes:+4

Bibinka Bibinka

24. 1. 2010 11:11

S naší Cathleen je to stále beznadějný, jedno pečivo lepší než druhé, ach jo, to abych zase brzy upekla:-D a já už nevím, co vybrat dřív;-)Krása a dávám 3 boda:yes:

sebena sebena

24. 1. 2010 11:00

Dalamánky vypadaji perfektně, dávám do oblíbených a brzy na ně dojde (asi zítra:-D)

yanull yanull

24. 1. 2010 10:57

Dalamánky jsou moc pěkné, když si je člověk sám upeče, tak má aspoň jistotu, co v nich je, že jsou opravdu celozrnné a ne když kupujeme tmavé pečivo v obchodě, které je ve skutečnosti jen dobarvované.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dalamánky recept dalamanky dalamánek recept dalamánek celozrnný dalamanek dalamánek složení dalamanky z domaci pekarny recept na dalamánky domácí dalamánky jak udělat dalamánky tmavé dalamánky top recepty dalamanky celozrný dalamánek recept na dalamanek recept dalamánky dalamánky domácí pekárna dalamánek celozrnný domácí celozrnné dalamánky recepty na dalamánky recept dalamánek

Suroviny: voda, cukr, droždí, mouka celozrnná žitná jemná, mouka celozrnná pšeničná jemná, otruby, mouka hladká, olej, sůl, kmín drcený

TopRecepty.cz

Celozrnné dalamánky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jZ3z