Suroviny
Porce: 9 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 189 kJ / 2 196 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,85 g |
| Tuky | 60,73 g |
| Vláknina | 32,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,41 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 340,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnné dalamánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZ3z
Moje poznámka
Celozrnné dalamánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZ3z
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 11 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 13 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 14 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 15 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 7 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 10 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 10 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 12 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 12 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 13 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 13 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 13 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 13 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 14 hodinami
Tématické fráze:
dalamánky recept,
dalamanky,
dalamánek recept,
dalamánek,
celozrnný dalamanek,
dalamánek složení,
dalamanky z domaci pekarny,
recept na dalamánky,
domácí dalamánky,
jak udělat dalamánky,
tmavé dalamánky,
top recepty dalamanky,
celozrný dalamánek,
recept na dalamanek,
recept dalamánky,
dalamánky domácí pekárna,
dalamánek celozrnný,
domácí celozrnné dalamánky,
recepty na dalamánky,
recept dalamánek
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
mouka celozrnná žitná jemná,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
otruby,
mouka hladká,
olej,
sůl,
kmín drcený
Komentáře (31)
Ale tohle je domácí pečivo, vymyslet název není jen tak a tak se snažím, aby název (většinou) vypovídal alespoň něco o složení pečiva
Kdybys chtěla, tady http://www.szpi.gov.cz/docDetail.aspx?docid=100079... si můžeš přečíst, co opravdu je a co není celozrnné - u pečiva v obchodech.
Jo a zbarvení pečiva do hněda určitě není způsobeno cukrem - to by musely být dohněda i třeba obyč rohlíky