Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Štrúdl 2 v 1

Štrúdl, který je sice náročný na přípravu, ale to, co vložíme do přípravy těsta se nám vrátí na chuti. Kynuté těsto velmi důkladně propracujeme a poté ho naplníme tvarohovou a povidlovou náplní. Nahoru posypeme ještě drobenkou a upečeme dozlatova.

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 1. 2010 15:50

Suroviny pro 4 kusy

4 kusy

Nutriční hodnoty

Energie32 471 kJ / 7 761 kcal
Bílkoviny235,52 g
Tuky308,96 g
Vláknina33,36 g
Cholesterol 1,43 g
Sodík 2,56 g
Sůl6,16 g
Sacharidy972,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Z této dávky jsou 4 větší štrúdly, kdo by je chtěl mít užší a tím i hezčí, udělejte si jich více a nebo zadělejte méně těsta. A ještě jednu poznámku pro začínající kuchařinky. Nepodceňujte nakynutí na plechu před pečením, je tam dost tvarohu a navíc ještě povidla, kdyby štrúdly byly málo nakynuté, těsto se zdrcne a mohl by se vám dole udělat tzv. brousek.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

24. 1. 2010 15:57

Jani, náááádhera!:yes::yes:Ukládám si.........

jana73

24. 1. 2010 15:54

Dávám 2 bod, protože je to nádhera :yes:, když vynechám rozinky (nemám je ráda), tak už se mě sbíhají sliny:-p

pipre pipre

24. 1. 2010 15:51

To vypadá báječně!:yes:1.

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: štrúdl jak dlouho se peče štrůdl jak dlouho péci štrůdl štrúdl z kynutého těsta štrúdl s tvarohem co delat aby strudl nepraskl jak dlouho péct štrůdl kynute testo na strudl sstrudl recept recept štrúdl strudl ze stoprocentniho tuku štrůdl na celý plech sstrudl od yanull na kolik péci štrůdl štrúdl na plech jak udělat štrůdl štrúdl kynutý štrúdly tažený zavin ze stoprocentního tuku jak péct štrůdl aby nepraskl

Suroviny: mouka hladká, cukr krupice, cukr vanilkový, droždí čerstvé, žloutek, sůl, rum, majonéza, mléko, tvaroh, tvaroh, smetana zakysaná, cukr vanilkový, vejce, cukr krupice, rum, rozinky v rumu, povidla švestková, mouka hrubá, cukr krupice, máslo

TopRecepty.cz

Štrúdl 2 v 1

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oVqA