Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 021 kJ / 483 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,68 g |
Tuky | 22,37 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 637 mg |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 3,65 g |
Sacharidy | 17,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roličky v těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yB
Moje poznámka
Roličky v těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yB
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 7 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 10 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 10 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 10 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 9 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 9 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 10 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 10 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 11 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 11 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 12 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 12 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 13 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 14 hodinami
Tématické fráze:
obalovaný lunchmeat,
obalovana jablka,
obalované párky,
obalovaný párek,
obalování bez vajec,
těstíčko na obalování bez vejce,
těstíčko na obalování bez vajec,
topenáda,
patrik tramba,
obalovani bez vajicka,
talápie,
šunka v těstíčku,
jak udelat jablka v testicku bez vajec,
testicko bez vajec,
obalovaný bez,
těstíčko na obalování s parmazánem,
jablka obalovaná v těstíčku,
obalovaný pórek,
lunchmeat recepty,
těstíčko bez vajec na obalování
Suroviny:
sýr,
šunka,
vejce,
mouka,
mléko,
sůl,
pivo světlé,
olej
Komentáře (3)