Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 175 kJ / 1 954 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,71 g |
Tuky | 122,30 g |
Vláknina | 13,68 g |
Cholesterol | 1,61 g |
Sodík | 2,12 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 77,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra s jablky na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PEM1
Moje poznámka
Vepřová játra s jablky na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PEM1
Nejnovější recepty
Pizza košíčky
Přidáno před 1 hodinou
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 15 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 15 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 20 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno 22. 8. 2025 11:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Ivyjg před 40 minutami
Čína, jakou svět neviděl
Veronika_1 před 43 minutami
Vepřový guláš a domácí nočky
Blazenka před 49 minutami
Bábovka BBB - báječná banánová bábovka
Fulda před 52 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Pechule před 58 minutami
Majonézové kynuté buchty
LenaCiz před 1 hodinou
Pikantní kuřecí stripsy
katkasar@seznam.cz před 1 hodinou
Domácí mátový sirup
petasek000 před 2 hodinami
Banánové lívance
VeruH. před 2 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
Jajav před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřová játra na víně,
vepřová játra s jablky,
vepřová játra na červeném víně,
veprove jatra na vinĕ,
vepřová jatra na bílem víně,
játra s jablky,
vepřová játra jako minutka restovaná,
veprove jatra s jablky,
recept na vepřova játra na vine,
játra na bílém víně,
vepřová játra s s jablky,
vepřová játra na víně s jablkem,
játra, tymian a cervene vino,
vepřová játra na červeném víně a tymiánu,
vepř.játra s jablky,
vepřová játra na na víně,
játra trochu jinak s s jablky,
recepty vepřová játra na víně,
recept na veprove na játra jablky,
restovaná vepřová játra na červeném víně
Suroviny:
játra vepřová,
mouka hladká,
paprika sušená uzená,
koření kari,
pepř,
olej,
slanina,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
víno bílé,
jablko,
sůl,
tymián
Komentáře (4)
Kombinace jater a jablka je moc príma