Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 476 kJ / 1 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,41 g |
Tuky | 44,04 g |
Vláknina | 34,81 g |
Cholesterol | 1,92 g |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 88,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pajšl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MPpO
Moje poznámka
Pajšl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MPpO
Nejnovější recepty
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 9 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 11 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 14 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 4 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 4 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 4 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 8 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 9 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 10 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 10 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 11 hodinami
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 12 hodinami
Tématické fráze:
pajšl,
pajšl recept,
jak uvařit pajšl,
recepty pajšl,
recept na pajšl,
omáčka z vepřových vnitřností pajšl,
vepřový pajšl,
pajšl z jehněčích vnitřnosti,
jehněčí pajšl,
recept pajšl,
pajšl recepty,
paišl,
pajsl omacka,
pajsl ze srdce,
pajšl na smetane,
pajsl z drobu,
srnci pajsl,
uvařit pajsl,
co je pajšl,
recepty na pajšl
Suroviny:
játra,
slezina,
zelenina kořenová,
cibule,
česnek,
koření nové koření,
pepř černý,
bobkový list,
tymián sušený,
kmín celý,
máslo,
mouka,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
smetana sladká,
ocet,
cukr,
sůl,
knedlík houskový
Komentáře (5)
Asi nemá smysl polemizovat, zda se jedná o polévku, či o "omáčku", že
Zeleninu používám pouze jednu, leč ta dvojí zde nemá chybu
Tuk sbírám až po řádném vychlazení vývaru, jako led ze zamrzlé kaluže
A že někomu nešmakují plíčka?
Kozlečí pajšl vařívám pravidelně na Velikonoce a mančaft se taky ofrňoval
No, všechno krájím na kousky, akorát plíce (a i tu, v mém případě, skoro rozvařenou zeleninu) proženu mlýnkem na maso a nikdo už nefrfle...