Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 38 916 kJ / 9 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 404,91 g |
Tuky | 475,04 g |
Vláknina | 130,91 g |
Cholesterol | 2,38 g |
Sodík | 6,29 g |
Sůl | 13,34 g |
Sacharidy | 790,79 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Božíhodový oběd z hájovny na "Šlajfu"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K2QJ
Moje poznámka
Božíhodový oběd z hájovny na "Šlajfu"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K2QJ
Nejnovější recepty
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 6 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 15 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 4 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 5 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 7 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 8 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 8 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 9 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 9 hodinami
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 10 hodinami
Linecká kolečka III.
Panova před 10 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
Lennulinka před 10 hodinami
Tématické fráze:
recepty na sváteční oběd,
recept na sváteční oběd,
sváteční oběd,
sváteční oběd recept,
tipy na sváteční oběd,
sváteční obědy recepty,
sváteční oběd recepty,
recepty na sváteční obědy,
svatecni obědy,
sváteční oběd-recepty,
co uvařit na sváteční oběd,
sváteční červené zelí,
polevka z hajovny,
oběd recepty hrusky,
inspirace na svatecni obed,
co na svatečni oběd,
hájovna na slajfu,
božíhodové menu,
recepty ze slajfu,
sváteční božíhodové obědové menu
Suroviny:
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
česnek,
droby kachní,
skelet kachní,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
máslo,
mouka hladká,
sůl,
petrželka,
vejce,
smetana,
strouhanka,
ořech muškátový,
majoránka,
pepř,
sůl,
kachna,
cibule červená,
jablko,
bok uzený,
mléko plnotučné,
kmín celý,
sůl,
zelí červené,
cibule červená,
bok uzený,
voda,
kmín celý,
ocet,
cukr,
sádlo,
sůl,
brambory,
brambory,
vejce,
mouka hladká,
škrob bramborový,
sůl
Komentáře (2)