Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 549 kJ / 3 238 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 195,46 g | 
| Tuky | 232,58 g | 
| Vláknina | 20,92 g | 
| Cholesterol | 551 mg | 
| Sodík | 4,62 g | 
| Sůl | 11,20 g | 
| Sacharidy | 51,55 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kostky (4x4cm).
	Krok 2: Česnek oloupáme a nakrájíme na plátky. Maso s česnekem vložíme do mísy, přidáme bobkové listy a lístky tymiánu a rozmarýnu. (Já nesehnal čerstvý, tak jsem dal sušený).
	Krok 3: Zakápneme olejem a přilijeme víno. Směs lehce osolíme a opepříme. Přikryjeme a necháme odležet. (podle toho jak pospícháte - nejlépe přes noc).
	Krok 4: Cibuli, rajčata a mrkev oloupeme.
	Krok 5: Olivy necháme okapat. Cibuli nakrájíme na měsíčky, mrkev na špalíky a rajčata s olivami na plátky. Slaninu na kostičky.
	Krok 6: Pokud máte PH, ve kterém je možná příprava na sporáku, tak ho rozehřejeme, potřeme olejem a osmažíme cibuli.
	Krok 7: Pak přidáme slaninu a necháme vypéct. Přidáme maso bez marinády a orestujeme. Přidáme mrkev,rajčata, olivy a přilijeme marinádu.
	Krok 8: Pokud máte PH, který není určen pro přípravu na sporáku je možné na pánvi a pak přendat.
	Krok 9: Pomalíme na st. 1 asi 7 hodin. 
Příloha - brambory na jakýkoliv způsob.
Příloha - brambory na jakýkoliv způsob.
Zveřejněno 22. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Hovězí po provensálsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpXj
Moje poznámka
					
				
Hovězí po provensálsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpXj
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 42 minutami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 3 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 4 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 8 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 37 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							hovězí po provensálsku, 
						
						
							maso po provensálsku, 
						
						
							hovězí maso po provensálsku, 
						
						
							vepřové maso po provensálsku, 
						
						
							vepřové po provensálsku, 
						
						
							hovezi platky po provensalsku, 
						
						
							po provensálsku, 
						
						
							hovězí po provansalsku, 
						
						
							hovězí zadní příprava, 
						
						
							hovězí pečeně po provensálsku, 
						
						
							hovězí zadní recept, 
						
						
							veprový kostka po provensalsku, 
						
						
							maso po provencálsku, 
						
						
							recept hovězí po provensálsku, 
						
						
							hovězí nudličky po provencálsku, 
						
						
							hovězí příprava, 
						
						
							hovězí po provencálsku, 
						
						
							hovězí na provensálsku, 
						
						
							vepřové kostky po provensálsku, 
						
						
							pomalý hrnec recepty
						
					
						Suroviny:
						
							hovězí zadní, 
						
						
							víno bílé, 
						
						
							rajče, 
						
						
							slanina anglická, 
						
						
							olivy černé, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							tymián čerstvý, 
						
						
							rozmarýn čerstvý, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl, 
						
						
							olej olivový
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (10)