Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 497 kJ / 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,21 g |
Tuky | 45,38 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 10,08 g |
Sůl | 24,76 g |
Sacharidy | 31,73 g |
Postup přípravy
Pak podávám s pečivem jako svačinu.
Zveřejněno 24. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vejce v aspiku pana hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4qGx
Moje poznámka
Vejce v aspiku pana hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4qGx
Nejnovější recepty
Rohlíky I
Přidáno před 3 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 3 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 3 hodinami
Nejlepší povidla
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 37 minutami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 1 hodinou
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 1 hodinou
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 1 hodinou
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 1 hodinou
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 1 hodinou
Koláčky z tvarohu
Atairka před 1 hodinou
Tvarohový koláč s ostružinami
A.dus před 2 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
monona před 2 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 2 hodinami
Tématické fráze:
domácí vejce v aspiku,
recept na ruske vejce v aspiku,
recept ruské vejce v aspiku,
ruske vejce v aspiku,
vánoční aspik,
aspikové vejce,
domácí ruské vejce v aspiku,
ruské vejce v aspiku recept,
aspik,
velikonoční vejce v aspiku,
vánoční aspiky,
aspik z vajec,
vánoční aspik recept,
recepty ruské vejce v aspiku,
recept na aspik,
co z vajec,
aspik vánoční,
domácí aspik,
ruske vejce b aspiku,
ruska vejce v aspiku
Suroviny:
salát bramborový,
okurky sterilované,
vejce,
kapie červená sterilovaná,
zelí hlávkové,
salám vysočina,
salám měkký,
nať petrželová,
cibule,
želatina,
sůl,
cukr,
bobkový list,
voda,
ocet
Komentáře (3)
P.s. huspeninu varím cca 12 hod, za ten čas musí iba sem tam hodiť nejakú bublinku, takže je absolútne číra.
http://www.toprecepty.cz/recept/41218-bramborovy-s...